Feszültségátalakító Green Cell Inverter 12V / 230V 500W/1000W (tiszta szinusz hullám)
Feszültségátalakító Green Cell Inverter 12V / 230V 500W/1000W (tiszta szinusz hullám)
30 590 Ft

Feszültségátalakító Green Cell Inverter 12V / 230V 500W/1000W (tiszta szinusz hullám)

Voltage converter Green Cell Inwerter 12V / 230V 500W/1000W (pure sine wave)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 2 db
30 590 Ft
Külső Raktár
2 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Zöld Cellás autóinverter 12V-ról 230V-ra 500W/1000W feszültségváltó (tiszta szinusz hullám)

Egy inverter, amelyet inverternek vagy feszültségváltónak is neveznek, olyan eszköz, amelynek célja egy autó akkumulátorból vagy cigaretta gyújtó dugójából származó DC feszültség átalakítása ~230 V váltakozó árammá. Ez pontosan az a feszültség, amelyet minden háztartási konnektorban megtalálható (F típus) egész Európában. Ez a konverter nagyszerű választás azok számára, akik autóban, lakókocsiban vagy teherautóban utaznak - lehetővé teszi, hogy igénybe vehessék az összes olyan szükséges készüléket, amelyek üzemeltetéséhez konnektorra van szükség.

Green-Cell/INV16/1

Okos tervezés

A készülék úgy lett tervezve, hogy az használhatóság a lehető legkényelmesebb legyen. Az inverter elején található egy hálózati aljzat, amely alkalmas az egész Európában használt dugókhoz és egy USB port is található rajta, amellyel tölthetjük okostelefonunkat, e-könyv olvasónkat vagy bármely más USB csatlakozással rendelkező eszközünket. Az inverter hátulján egy ventilátor található, amely biztosítja a készülék megfelelő hűtését. Az egész egység egy kis, de nagyon strapabíró tokba van zárva. A tok minőségi alumíniumból készült, így ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a rázkódásnak az utazás során. Emellett az alapanyagoknak köszönhetően az inverter nagyon könnyű.

Green-Cell/INV16/2

Feszültség

Mielőtt továbblépnénk, először meghatározandó a használt akkumulátor feszültsége, amely teljes mértékben kompatibilis kell hogy legyen az inverteren feltüntetettel. A leggyakoribb feszültségérték a 12 volt, amely az autókban, lakókocsikban és néhány teherautóban fordul elő, valamint a 24 volt, amely főként teherautókban fordul elő.

Green-Cell/INV16/3

Teljesítmény

Miután meghatároztuk a feszültséget, fontos eldönteni az inverter teljesítményét is. Ez a kulcsfontosságú szempont, mivel meghatározza, hogy hány és mely készüléket képes ellátni árammal. Ha csatlakoztatni szeretnél egy eszközt az inverterhez, meg kell nézned a készülék matricáján, hogy mekkora teljesítményt fogyaszt (ha több eszközt szeretnél csatlakoztatni, össze kell adni a teljesítményüket). A csatlakoztatott eszköz teljesítménye nem haladhatja meg az inverter névleges teljesítményének 85% -át! Például egy 100 W-os laptop és egy 300 W-os fűtőszál esetén megfelelő inverter egy olyan teljesítmény értékkel rendelkezik, amely 500 W vagy annál magasabb.

Green-Cell/INV16/4

Intelligens ventilátor

Az inteligens ventilátor biztosítja, hogy a készülék a megfelelő hőmérsékleten tartsa magát, automatikusan bekapcsolva, ha az üzemi hőmérséklet meghaladja a megengedett határt. A magas minőségű anyagoknak és az illeszkedésnek köszönhetően az ideális csendet és hatékonyságot biztosítja.

Green-Cell/INV16/5

Biztonság először

Az inverter több szükséges biztonsági funkcióval van ellátva, hogy megvédje a felhasználót és a csatlakoztatott eszközöket. Ezt a CE és a RoHS tanúsítványok igazolják, amelyek biztonságot garantálnak. A Green Cell invertereket felszereltük cserélhető biztosítékkal, amely elengedhetetlen védelmet nyújt az inverternek és a csatlakoztatott eszközöknek. A biztosíték cseréje nagyon egyszerű és senkinek sem okozhat problémát. Minden inverterhez tartalék biztosítékokat mellékelünk, hogy teljes biztonságot és a lehető legtovább tartó berendezésélettartamot garantáljunk.

Green-Cell/INV16/6

Miért a tiszta szinusz hullám?

A tiszta (más néven teljes) szinuszhullámú inverter kiválasztása a legbiztonságosabb megoldás, mert az ugyanolyan áramot biztosít, mint amit Európában a konnektorokban találunk. Az olyan jelű inverter lehetővé teszi, hogy minden készüléket ellásson árammal, még a legérzékenyebbeket is. A tiszta szinusz hullám választásával nem kell aggódnod a csatlakoztatott eszközök működése miatt!

Green-Cell/INV16/7

Tartozékok

  • inverter
  • kábelek az akkumulátorhoz
  • cigaretta gyújtó kábel
  • tartalék biztosítékok
  • üzemeltetési kézikönyv
Gyártó Green Cell
Modell INV16
Hatékonyság 85%
Szín Fekete
Mutató LED-ek
Méretek szerelőkonzollal együtt 225 x 106 x 62 mm
Bemeneti feszültség 12 V DC
Kimeneti feszültség 230 V AC
Kimeneti feszültség alakja Tiszta szinusz hullám
Kimeneti frekvencia 50 Hz
Használható teljesítmény (folyamatos) 500 W
Pillanatnyi teljesítmény (impulzusos) 1000 W
Biztosíték osztályozása 30 A
Biztosítékok száma 2
Terhelés nélküli teljesítményfogyasztás 0,8 A
Súly 1073 g
Méretek 220 x 106 x 60 mm

Adatok
EAN:
5903317226901
Gyártói cikkszám:
INV16
Gyártó:
Green Cell
EAN:
5903317226901
Cikkszám:
I-31027
Tömeg:
1,4 kg/db