Yeelight fényszalag hosszabbító (1 m)
Yeelight fényszalag hosszabbító (1 m)
5 090 Ft

Yeelight fényszalag hosszabbító (1 m)

Yeelight fényszalag hosszabbító (1 m)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 8 db.
5 090 Ft
Részletek

Yeelight fényszalag hosszabbító (1 m)

A Yeelight Lightstrip Extension a LED Lightstrip 1S szalag 100 cm-es meghosszabbítása - velük a szalag maximális hossza 10 m lehet egyetlen tápegységgel. Az egyszerű kialakítás és a könnyű csatlakoztatás lehetővé teszi, hogy bárhová könnyedén felszerelhesd magad. Most a hosszabbítónak köszönhetően a LED-szalagnak azt a választékát nyeri el, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a világítást a lehető legjobban az igényeihez igazítsa. A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

12Yeelight/YLOT01YL/2

Tartós és tartós

A higanymentes PU gélnek köszönhetően a LED szalag bármilyen formához alkalmazkodik. Példátlanul rugalmas szerkezete nemcsak a szalag diódáit védi, hanem a telepítés során is enged, így sokkal könnyebbé teszi azt.

12Yeelight/YLOT01YL/9

Könnyű telepítés

A LED-szalag hátoldalán található ragasztószalagot a könnyű telepítés érdekében tervezték. A termék készen áll a telepítésre - csak távolítsa el a szalag tetejét, és ragassza a LED-eket a megfelelő helyre.

12Yeelight/YLOT01YL/8

Díszítsen vele, amit csak akar

Rugalmasságának köszönhetően a szalag bárhová felszerelhető, ahová csak szüksége van rá. A TV mögött, a kép körül, az ágy alatt és sok más helyen. A szalaggal nem csak a szobákat világosíthatja fel, hanem díszítheti otthonát, és olyan hangulatot teremthet, amilyet szeretne.

12Yeelight/YLOT01YL/6

Szinkronizálja a zenét a LED szalaggal

A YEELIGHT alkalmazással kombinálhatja a zene ritmusát a fénnyel, így még jobb környezetet teremthet a szórakozáshoz.

12Yeelight/YLOT01YL/3

Praktikus lehetőségek

A szalagot egy billentyűvel be- vagy kikapcsolhatod, vagy hosszabb nyomással megváltoztathatod a színét. Különösen kényelmes megoldás éjszaka, amikor nem találja az okostelefonját. A szalag integrálható más Xiaomi EcoSystem termékekkel. Más eszközökkel is működhet.

12Yeelight/YLOT01YL/5

Teremtse meg saját hangulatát

A kéktől a narancssárgáig, az éjszakai fénytől a nappali fényig. Használja a YEELIGHT alkalmazás előbeállításait - így gyorsan hozzáférhet több színhez, amelyek különböző hangulatokhoz illeszkednek. A kiválasztott kompozíciókat a kedvencei közé is felveheti. A fény hőmérsékletének és színének beállításával könnyedén megváltoztathatja otthona hangulatát. Használja a szalagot, hogy romantikus hangulatot teremtsen bárhol, ahol csak szeretné.

12Yeelight/YLOT01YL/7

GyártóYeelight
ModellYLOT01YL
Névleges teljesítmény2,1 W
Hosszúság1 m

Adatok
EAN:
6924922200857
Gyártói cikkszám:
YLOT01YL
Gyártó:
Yeelight
Cikkszám:
I-15581
Tömeg:
49 g/db.