Yeelight Lightstrip Pro okos LED szalag, 2m.
Yeelight Lightstrip Pro okos LED szalag, 2m.
18 790 Ft

Yeelight Lightstrip Pro okos LED szalag, 2m.

Yeelight Lightstrip Pro okos LED szalag, 2m
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 106 db.
18 790 Ft
Részletek

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Yeelight Lightsrip Pro okos LED szalag

Teremtsen egyedi hangulatot bármilyen alkalomra! A Yeelight Lightstrip Pro szalagon lévő LED fények mindegyike különböző színekben tud világítani, kényelmesen vezérelheti a Yeelight applikáció segítségével és 16 millió szín közül választhat. A termék kompatibilis a Razer Chroma, az Overwolf, az Apple HomeKit, a Samsung SmartThings, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel, amik segítségével könnyedén vezérelheti a saját hangjával is a világítást. A LED szalag hosszát a saját igényeinek megfelelően alakíthatja: hogyha rövidebbet szeretne, akkor levághatja, amennyiben pedig hosszabbra lenne szüksége, akkor csatlakoztathat hozzá egy hosszabbító kábelt (ezt külön vásárolhatja meg).

Rengeteg szín közül választhat

Átjönnek a barátai? Esetleg szülinapi bulit tart? Vagy egy romantikus vacsorát tervez? A Yeelight LED szalaggal felejthetetlen hangulatot teremthet bármilyen szituációban! A készülék egy fejlett IC chip-el lett felszerelve, aminek köszönhetően egyszerre több színben is tud világítani. Az applikáció használatával könnyedén a saját igényeire szabhatja a világítást: a 16 millió szín és a 100 fényeffekt között biztosan mindenki talál majd a számára megfelelőt. Megjegyzés: az állítható fényeffektek már a Mi Home applikációban is elérhetőek.

Merüljön el a játékélményben

A Yeelight LED fényszalag a játékok szerelmeseinek is jó választás lesz! A termék kompatibilis a Razer Chroma és Overwolf platformokkal, aminek köszönhetően még jobban elmerülhet a játékban, mivel a fényeffektek a képernyőn történteknek megfelelően fognak váltakozni. Emellett különböző Razer eszközökkel is (egér, fejhallgató) párosíthatja a LED szalagot a még izgalmasabb élmény érdekében.

Széles kompatibilitás - kényelmes vezérlés

A termék kompatibilis a Google Assistant, Apple HomeKit, Samsung SmartThings és Amazon Alexa hangasszisztensekkel és könnyedén hozzáadhatja az Ön által használt platformhoz, így egyetlen applikációról vezérelheti az otthoni okoseszközeit. Többé nem kell az alkalmazások között ugrálnia! Amiatt pedig nem kell aggódnia, hogyha esetleg felkapcsolva hagyja a világítást, amikor elmegy otthonról - ilyen esetben csak nyúljon a telefonjáért! A hangasszisztensek segítségével pedig könnyedén vezérelheti a LED szalagot: pár szóval le- vagy felkapcsolhatja a világítást, anélkül, hogy meg kellene mozdulnia.

Egyszerű működtetés egy gombnyomással

Mitől olyan egyszerű még a LED szalag működtetése? A termék egy egygombos kapcsolóval rendelkezik, amivel gyorsan és kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz. A gomb megnyomásával le-vagy felkapcsolhatja a világítást, hogyha nyomva tartja, akkor változtathat a színeken, hogyha pedig kétszer megnyomja, akkor választhat az elérhető effektek közül. Kísérletezzen vele és fedezze fel az Ön számára legmegfelelőbb beállít

Adatok
EAN:
6924922212560
Gyártói cikkszám:
YLDD005
Gyártó:
Yeelight
Cikkszám:
I-23380
Tömeg:
470 g/db.