Xiaomi Mi TV Box S (2. generáció) 4K Fekete EU PFJ4151EU
Xiaomi Mi TV Box S (2. generáció) 4K Fekete EU PFJ4151EU
24 790 Ft

Xiaomi Mi TV Box S (2. generáció) 4K Fekete EU PFJ4151EU

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 100 db
24 790 Ft
Külső Raktár
100 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

4K Ultra HD Streaming Media Player

 • Erős processzor
 • 4K Ultra HD
 • Google TV
 • Dolby Vision® és HDR10+
 • Dolby Atmos® és DTS-HD
 • 2GB RAM + 8GB ROM
 • Bluetooth 5.2
 • Dual-band Wi-Fi

4K Ultra HD képmegjelenítés
Részletesebb és élénkebb kép

A 4K Ultra HD egy részletesebb és élesebb képet valósít meg, hogy belemerülhess a filmélménybe*.

Dolby Vision® és HDR10+
Tisztább kép minden fényviszonyban

A Dolby Vision® és HDR10+ nagyobb dinamikatartományt biztosít, és a képek fantasztikusabb fényerejét, kontrasztját és színét nyújtják, mint korábban. Az HDR képek sokkal részletesebb árnyékokkal és kiemelésekkel rendelkeznek.

Dolby Atmos® és DTS-HD
Kivételes hangzásélmény

A forradalmi térbeli hangtechnika, a Dolby Atmos® hatalmas hanghatásokkal körbeveszi, és a DTS-HD kiváló minőségű hangot biztosít.

Erős processzor
Felgyorsított élmény

A négymagos CPU hatékony teljesítményt nyújt. A magas teljesítményű GPU-val pedig a televízió mostantól az új szórakoztató platformoddá válhat. A 2 GB RAM + 8 GB ROM* kombináció pedig simább megtekintési élményt kínál.

 • Négymagos CPU
 • Magas teljesítményű GPU
 • 2 GB RAM
 • 8 GB ROM

A kedvenc szórakoztatásod, egy kis segítséggel a Google-től

A Google TV™ egyesíti az alkalmazásaid és előfizetéseid filmjeit, sorozatait és többi tartalmát, és csak a te számodra szervezi őket. Fedezz fel új filmeket ajánlataink alapján, hogy mit néztél és mi érdekel, az összes elérhető előfizetésedből és tartalmadból.

Tedd többet a TV-vel a hangod által

Az TV-ed most már segítőkészebb, mint valaha. Kérdezd meg a Google-t, hogy találjon neked filmeket, alkalmazásokat játsszon zenét, és irányítsa a TV-t- mindet a hangoddal. Még válaszokat is kaphatsz, kontrollálhatod az intelligens otthoni eszközeidet és sok másakat is. Csak mondd azt, hogy "Ok Google", vagy nyomd meg a távirányítón az Asszisztenst.

360° Bluetooth és IR távirányító

Az intuitív gombok és a Bluetooth lehetővé teszik, hogy kedvenc tartalmaidhoz gyorsabban hozzáférj bármelyik szögből. Az beépített IR-rel pedig irányíthatod a TV vagy a hangprojektor teljesítményét és hangerőjét egyetlen távirányítóval.

Vezeték nélküli vetítés
Felújított megtekintési szög

A beépített Chromecast Built-in™ * könnyebbé teszi az okoseszközökről származó tartalmak projektorálását a TV-re, ami szélesebb megtekintési szöget tesz lehetővé.

Főbb csatlakozók
Több lehetőség elérhetősége

Bőséges lehetőségek a főbb csatlakozókhoz, amelyek egyszerű bővítést tesznek lehetővé korlátok nélkül.

 • Audio kimenet - fejhallgató-aljzat; külső hangszórók
 • HDMI-bemenet - TV-hivatkozás
 • USB-port - USB to Ethernet adaptert támogat
 • USB flash meghajtó - helyi videó lejátszására

3 egyszerű lépés az induláshoz

 1. Csatlakoztasd a Xiaomi TV Box S-t (2. gen) a TV-ed HDMI portjához
 2. Kapcsolódj az internetre
 3. Kezdd el az áramlást

Megjegyzések:
*Ezen az oldalon bemutatott funkciók képei illusztrációk, és eltérhetnek a valós terméktől vagy annak konfigurációjától.
*4K-s képernyővel rendelkező filmforrások és eszközök szükségesek.
*Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos és a dupla D-szimbólum bejegyzett védjegyek a Dolby Laboratories Licensing Corporation tulajdonában állnak.
*Dolby Vision®, Dolby Atmos®, HDR10+ és a DTS-dekódolást támogató videó stream-tartalommal és eszközökkel történő használatra van szükség.
*A Google Assistant nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. Szolgáltatások elérhetősége országtól és nyelvtől függően változik.
*Az effektív rendelkezésre álló memória és tárolókapacitás a memória (RAM) egy részét és az operációs rendszerrel telepített programok részét az általános memória kapacitásnál kevesebb. A flash memória (ROM) telepített operációs rendszerrel és előre telepített programokkal történő részleges kitöltése miatt a ténylegesen rendelkezésre álló tárolóhely kevesebb, mint a feltüntetett kapacitás a flash memóriában.
*Chromecast built-in™ engedélyezett alkalmazásokat igényel.
*Google TV a készülék szoftverének élményneve és a Google LLC védjegye. A Google, a YouTube, a Chromecast beépített, a YouTube Kids és más jelzések a Google LLC védjegyei.
*A termékképek és modellek, az adatok, funkciók, teljesítmény, specifikációk, felhasználói felület és más termékinformációk csak a referencia céljait szolgálják. A Xiaomi módosíthatja ezeket az információkat. Az adatokkal és további részletekkel kapcsolatban kérjük, használ

Adatok
EAN:
6971408157044
Gyártói cikkszám:
40152
Gyártó:
Xiaomi
Cikkszám:
D-40152
Tömeg:
415 g/db