Feszültség átalakító Green Cell Inwerter 12V / 230V 2000W/4000W (tiszta szinusz hullám)
Feszültség átalakító Green Cell Inwerter 12V / 230V 2000W/4000W (tiszta szinusz hullám)
77 890 Ft

Feszültség átalakító Green Cell Inwerter 12V / 230V 2000W/4000W (tiszta szinusz hullám)

Voltage converter Green Cell Inwerter 12V / 230V 2000W/4000W (pure sine wave)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 4 db
77 890 Ft
Külső Raktár
4 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Zöld Cell autóinverter 12V-ról 230V-ra 2000W/4000W Feszültség inverter (tiszta szinusz hullám)

Egy inverter olyan eszköz, amelynek funkciója, hogy átalakítsa az autó akkumulátorából vagy cigarettagyújtóból érkező DC feszültséget ~230 V váltakozó árammá. Ez pont olyan feszültség, amelyet minden háztartási aljzatban (F típusú) megtalálható Európa-szerte. Ez a konverter kiváló választás azoknak, akik autóban, lakóautóban vagy teherautóban utaznak - lehetővé teszi az összes szükséges készülék használatát, amelyek az aljzathoz szükségesek a működéshez.

Green-Cell/INV11/1

Okos design

Az eszközt úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebben lehessen használni. Az inverter előlapján egy olyan hálózati aljzat van elhelyezve, amely alkalmas Európában használt dugókhoz, valamint egy USB csatlakozó, amellyel tölthetjük okostelefonunkat, e-könyv olvasót vagy bármely más USB csatlakozással rendelkező eszközt. Az inverter hátulján egy ventillátor található, hogy megfelelő hűtést biztosítson az eszköznek. Az egész egység egy kis, de nagyon strapabíró tokba van zárva. A tok magas minőségű alumíniumból készült, amely ellenáll minden mechanikai sérülésnek vagy ütésnek utazás közben. Emellett a használt anyagoknak köszönhetően az inverter nagyon könnyű.

Green-Cell/INV11/2

Feszültség

Az első meghatározandó paraméter az akkumulátorunk feszültsége, amely teljesen kompatibilisnek kell lennie az inverteren jelzett feszültséggel. A leggyakoribb feszültségérték 12 volt, amely megtalálható az autókban, lakóautókban és néhány teherautóban, valamint 24 volt, amelyet főként teherautókban használnak.

Green-Cell/INV11/3

Teljesítmény

Amint kiválasztottuk a feszültséget, fontos eldönteni az inverter teljesítményét is. Ez egy kulcsfontosságú szempont, mert elmondja nekünk, hogy hány és milyen készüléket képes szolgáltatni árammal. Ha csatlakoztatni szeretnénk egy készüléket az inverterhez, ellenőriznie kell a típusjelzésen, hogy mennyi áramot von el (ha több készüléket szeretnénk csatlakoztatni, az áramokat össze kell adni). Az ön készüléke által fogyasztott áram nem haladhatja meg az inverter névleges teljesítményének 85% -át! Például egy 100 W teljesítményű laptop és egy 300 W teljesítményű fűtő berendezés esetén alkalmas inverter lehet az, amelynek a névleges teljesítménye 500 W vagy annál több.

Green-Cell/INV11/4

Intelligens ventilátor

Az intelligens ventilátor biztosítja, hogy az eszköz a megfelelő hőmérsékleten tartsa magát. Amikor az üzemeltetési hőmérséklet meghaladja a megengedett határt, automatikusan bekapcsol. A magas minőségű anyagoknak és a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően kompromisszumok nélküli csendet és magas hatékonyságot biztosít.

Green-Cell/INV11/5

Biztonság első

Az inverter számos szükséges biztonsági funkcióval van felszerelve, hogy megvédje a felhasználót és a csatlakoztatott eszközöket. Ezt az CE és RoHS tanúsítványok igazolják, amelyek a biztonsági garancia jelentése. A Green Cell inverterek cserélhető biztosítékkal vannak ellátva, amelyek az invertert és a csatlakoztatott eszközöket alapvető védelemmel látják el. Az aktív biztosíték cseréje nagyon egyszerű és senkinek sem okoz problémát. Minden inverterhez tartalékbiztosítékokat adunk, hogy teljes biztonságot és az ön eszközei lehető legtovább tartó élettartamát garantáljuk.

Green-Cell/INV11/6

Miért tiszta szinusz hullám?

Egy tiszta szinusz hullámú inverter választása a legbiztonságosabb megoldás, mivel ugyanaz a jelenlegi, mint ami az európai aljzatokban található. Egy ilyen jeles jeles inverter lehetővé teszi az összes készülék tápellátását, még a legérzékenyebb készülékeket is. A tiszta szinusz hullám kiválasztásával nem kell aggódnia a csatlakoztatott készülékek működése miatt!

Green-Cell/INV11/7

Tartalom

  • inverter
  • Akkumulátor kábelek
  • tartalék biztosítékok
  • használati utasítás
Gyártó Zöld Cell
Modell INV11
Hatékonyság 85%
Szín Fekete
Kezelőszervek LED-ek
Méretek rögzítő tartóval 349 x 209 x 95 mm
Bemeneti feszültség 12 V DC
Kimeneti feszültség 230 V AC
Kimeneti feszültség alakja Tiszta szinusz hullám
Kimeneti frekvencia 50 Hz
Hasznos teljesítmény (folyamatos) 2000 W
pillanatnyi teljesítmény (impulzus) 4000 W
Biztosíték értékelése 30 A
Biztosítékok száma 6
Nyugalmi áramfogyasztás 1,8 A
Súly 4712 g

Adatok
EAN:
5902719427909
Gyártói cikkszám:
INV11
Gyártó:
Green Cell
Cikkszám:
I-31026
Tömeg:
5 kg/db