Panel EcoFlow Smart Home Combo
Panel EcoFlow Smart Home Combo
526 290 Ft

Panel EcoFlow Smart Home Combo

EcoFlow Smart Home Combo Panel
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 1 db
526 290 Ft
Külső Raktár
1 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

EcoFlow okos otthoni panel

Teremtse meg a saját otthoni EcoFlow ökoszisztémáját és készüljön fel minden eshetőségre! Az EcoFlow okos otthoni panelével integrálhatja a kiválasztott EcoFlow DELTA Pro erőműveket az otthonába, amivel megbízható energiaforrást biztosíthat egy esetleg vészhelyzet esetén vagy spórolhat a villanyszámláján a napelemek használatával. Az EcoFlow applikáció használatával pedig kényelmesen kezelheti az egész rendszert. Használjon megbízható energiaforrást és spóroljon a villanyszámlán!

Átfogó ökoszisztéma

Az EcoFlow intelligens vezérlőpanel lehetővé teszi egy olyan kiterjedt ökoszisztéma létrehozását, amely szinte minden helyzetben energiát biztosít az otthonában lévő legtöbb készülék számára. A készülék lehetővé teszi akár 2 DELTA Pro állomás csatlakoztatását és gyors feltöltését, amelyekhez további akkumulátorokat, fotovoltaikus paneleket és az ezekhez tervezett intelligens generátorokat is csatlakoztathat. Ennek eredményeként akár 240 voltos kimeneti feszültséget, akár 7200 wattos teljesítményt és akár 25 kWh kapacitást élvezhet.

Semmi se vesszen kárba!

Vannak olyan helyzetek, amiket nem lehet előre megjósolni, viszont fel lehet rájuk készülni! Az EcoFlow okos otthoni panele tíz áramkörhöz is képes csatlakozni az otthonában. Hogyha esetleg áramkimaradás van, akkor 20 másodperc alatt átkapcsol a DELTA Pro tartalék áramforrásra, így nem kell aggódnia, hogy az eszközei nem kapnak elegendő áramellátást! A DELTA Pro kiegészítő akkumulátora 25kWh-s kapacitást és 7200 W-os teljesítményt nyújt. Az EcoFlow-val könnyedén elbodogul majd egy elhúzódó áramszünet esetén is!

Vezérelje az applikációval

Vezérelje kényelmesen ez eszközeit és felügyelje valós időben az áramfogyasztást az EcoFlow applikációval, amit a GooglePlay-ből és az App Store-ból is ingyenesen letölthet! Kényelmesen változtathat a beállításokon és optimalizálhatja a tartalék energiát, valamint azon is változtathat, hogy milyen energiaforrást használjanak az eszközei. Emellett pedig még azt is ellenőrizheti, hogy napi szinten mennyi áramot használ!

Búcsúzzon el a magas villanyszámlától!

Az EcoFlow okos otthoni panelével csökkentheti az otthoni energiafogyasztását, aminek köszönhetően alacsonyabb lesz a villanyszámlája és pénzt spórolhat! Az EcoFlow applikációval láthatja, hogy mikor használja a legtöbb áramot, ezekben az órákban pedig beállíthatja a készüléket, hogy a DELTA Pro-ból vegye az áramot. Ezután pedig a legolcsóbb módszerrel, napelemmel töltheti fel a készüléket! Ne költsön túl sok pénzt a villanyszámlákra!

Szerezzen energiát különböző forrásokból

Legyen független a hálózati áramtól és készüljön fel a lehetséges áramkimaradásokra! Csak használja az MC4 kompatibilis napelem panelt, hogy feltöltse a DELTA Pro erőművet, majd használja az okos otthoni panelt, hogy ingyenes, megújuló napenergiával lássa el az eszközeit. Hogyha pedig még jobban szeretne felkészülni bármilyen eshetőségre, akkor szerezzen be egy további EcoFlow okosgenerátort.

Praktikus réle modulok

A panel segítségével 10 relé modult is beüzemelhet, amelyekhez hozzárendelheti a ház egyes részeit. Mindegyik külön működik és külön védelmet élvez: 2 modul és egy túláramvédelmi biztosíték tartozik minden modulhoz. Ez azt jelenti, hogy egy esetleg hiba esetén csak a hibás modult kell kicserélnie, a többi részben nem keletkezik kár, valamint értesítést is kap a hibáról az EcoFlow applikáción keresztül, valamint a LED fény is világítani fog a panelen. A készlet 13 modult tartalmaz: 8 db 13A-t és 5 db 16A-t.

A doboz tartalma

  • EcoFlow okos otthoni panel
  • Infinity kábel
  • Fali tartók
  • Csatlakozók
  • 8x 13A Relé modul
  • 5x 16A Relé modul
  • Felhasználói kézikönyv
GyártóEcoFlow
NévOkos otthoni panel
Súly9kg
Méret500x330x120mm
FelszerelésFali tartók
CsatlakozásEcoFlow Infinity Port
Behatás elleni védelemIP20
Max. száma a csatlakoztatott áramköröknek10
Névleges rendszerfeszültség240V
Relémodul névleges áram6A, 13A, 16A, 20A, 30A
Névleges maximális DELTA Pro bemenet7200W max. (2x 3600W)
DELTA Pro töltési teljesítmény6800W max. (2x 3400W)
Max. csatlakoztatott akkumulátor energia21.6kWh (6x3.6kWh)
Hőmérséklet-20°C - 45°C
Fázisok1 Pro csatlakoztatva: egyfázisú 240V;
2 Pro csatlakoztatva: egyfázisú 240V;
Max. tartalék tápellátás1 Pro csatlakoztatva: 3600W;
2 Pro csatlakoztatva: 7200W;
Max. tartalék energia1 Pro csatlakoztatva: 10.8kWh;
2 Pro csatlakoztatva: 21.6kWh;
Max. napenergia bemenet1 Pro csatlakoztatva: 1600W;
2 Pro csatlakoztatva: 3200W;

Adatok
EAN:
4897082668572
Gyártói cikkszám:
5004601012
Gyártó:
EcoFlow
Cikkszám:
I-24484
Tömeg:
13,4 kg/db