USB töltőkábel Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz
USB töltőkábel Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz
745 Ft

USB töltőkábel Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz

Ez a USB töltőkábel speciálisan a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz lett tervezve. A kábel segítségével könnyedén és gyorsan feltöltheted az eszközödet.

A csomag tartalma:  • 1 darab USB töltőkábel Xiaomi Mi Band 3-hoz
Szállítási idő
1 munkanap
Raktáron: 74 db
745 Ft
Részletek

A Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz kifejlesztett USB töltőkábel segítségével könnyedén és gyorsan töltheted fel a készülékedet. A hossza 10 cm, így kényelmesen használhatod akár otthon, akár útközben. A kábel vége USB csatlakozóval rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatod a töltőfejhez vagy bármilyen más USB porttal rendelkező eszközhöz.

 

 

Kényelmes és gyors töltés

 

Az USB töltőkábel segítségével könnyedén és gyorsan töltheted fel a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérődet. Nincs szükség hosszú várakozási időre, hogy újra használhathasd a készülékedet. Egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a töltőfejhez vagy bármilyen más USB porttal rendelkező eszközhöz, és már kezdődhet is a töltés.

 

Tartós és megbízható

 

Az USB töltőkábel minőségi anyagokból készült, így tartós és megbízható használatot biztosít. Nem kell aggódnod a kábel törésével vagy meghibásodásával kapcsolatban. A kábel strapabíró és hosszú élettartamú, így hosszú távon is kiválóan fog szolgálni.

 

USB töltőkábel Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz

 

Univerzális kompatibilitás

 

Az USB töltőkábel univerzálisan kompatibilis a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérővel. Egyszerűen csatlakoztasd a kábelt az órához.

 

Technikai adatok:

 

    • Típus: USB töltőkábel
    • Hossz: 10 cm
    • Szín: fekete
    • Kompatibilitás: Xiaomi Mi Band 3

Adatok
Gyártó:
Xiaomi
Cikkszám:
USBXIA3