Tonies Tabaluga - A sárkányok nem sírnak & Holdfényes
Tonies Tabaluga - A sárkányok nem sírnak & Holdfényes
9 290 Ft

Tonies Tabaluga - A sárkányok nem sírnak & Holdfényes

A Tonies hangszórók a legújabb adathordozó típusú termékek, amelyek forradalmasítják a zenehallgatást és a történetmesélést. Ezek a kis eszközök lehetővé teszik, hogy a kisgyermekek kedvenc dalaikat és meséiket hallgassák, miközben interaktív módon játszanak. A Tonies hangszórók könnyen kezelhetők és szórakoztatóak, így a gyerekek órákon át élvezhetik a zene és a mesék világát. 3 éves kortól ajánlott.
Az általunk forgalmazott Tonies figurák alapnyelve német! Ez a letölthető tartalmakat és a hangfelvételt nem befolyásolja.

A csomag tartalma:

 • 1 db Tonies adathordozó figura
  Hangszórót (Toniebox) nem tartalmaz!
Szállítási idő
6 munkanap
Raktáron: 2 db
9 290 Ft
Külső Raktár
2 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

A Tonies hangszórók a legújabb adathordozó típusú termékek, amelyek forradalmasítják a zenehallgatást és a történetmesélést. Ezek a kis eszközök lehetővé teszik, hogy a gyerekek kedvenc dalaikat és meséiket hallgassák, miközben interaktív módon játszanak. A Tonies hangszórók könnyen kezelhetők és szórakoztatóak, így a gyerekek órákon át élvezhetik a zene és a mesék világát. 3 éves kortól ajánlott.

 

Könnyű használat

 

A Tonies hangszórók egyszerűen használhatók. A használathoz szükség van egy hangszóróra (Toniebox-ra). Csak helyezd rá a Tonies adathordozót a hangszóró tetejére, és már indulhat is a zene vagy a történet. Nincs szükség bonyolult beállításokra vagy kábelek csatlakoztatására. 

 

A kezelése a gyermekek számára is rendkívül egyszerű: a kocka megdöntése lehetővé teszi a fejezetek gyors előre- vagy visszatekerését, az oldalak koppintása pedig lehetővé teszi a fejezetek kihagyását. A hangerő kis fülekkel szabályozható.

A Toniebox segítségével teljes mértékben irányíthatod, hogy gyermeked mit hallgat. A Toniebox szinkronizálódik a Toniecloud online fiókjával is, ahol mindenhez hozzáférhetsz.Tonies hangszóró

Szórakoztató design

 

A Tonies hangszórók nem csak a hangzásban, hanem a designban is kiemelkedőek. Különböző színekben és mintákkal kaphatók, így minden gyerek megtalálhatja a neki tetszőt. A hangszórók kompakt méretűek és könnyen kezelhetőek, így a gyerekek könnyedén magukkal vihetik őket bárhová. A Tonies hangszórók nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is örömet okoznak, hiszen a kiváló minőségű hangzás mellett a designjuk is vonzó.Tonies hangszóró

Többféle tartalom

 

A Tonies hangszórók számos különböző tartalmat kínálnak. A Tonies figurákban (adathordozókban) megtalálhatók a legnépszerűbb dalok és történetek, amelyeket a gyerekek imádnak. A hangszórókhoz tartozó Tonies alkalmazáson keresztül pedig könnyedén hozzáadhatók új tartalmak, így mindig friss és izgalmas dolgokat hallgathatnak a gyerekek. A Tonies hangszórók segítségével a gyerekek szórakoztató módon fejleszthetik a hallásukat és a képzeletüket.

 

A Creative Tonies figurák lehetővé teszik, hogy 90 percnyi személyes és kreatív dalt, történetet vagy üzenetet rögzíts a Tonieboxon.


Tonies hangszóró

Tartós és biztonságos

 

A Tonies hangszórók kiváló minőségű anyagokból készülnek, így tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A hangszórók biztonságosak a gyerekek számára, mivel puha anyagból vannak varrva, nincsenek éles vagy veszélyes részeik. A Tonies hangszórók könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így hosszú távon is élvezheted a kiváló hangzást és a szórakozást.Technikai adatok:  • Hangszóró típusa: vezeték nélküli
  • Adathordozó típusa: Tonies
  • Nyelv: német
   • Használati idő: akár 7 óra
   • Kapacitás: 16 GB
   • Bluetooth verzió: 5.0
   • Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
   • Kompatibilitás: ingyenes Tonies alkalmazás iOS 9 és Android 4.4 és újabb rendszerekhez

  Adatok
  EAN:
  4251192140913
  Gyártói cikkszám:
  11000279
  Gyártó:
  Tonies
  Cikkszám:
  E-11000279
  Tömeg:
  40 g/db