Parkolófűtés / hőtér HCALORY HC-A02, 8 kW, Dízel (piros)
Parkolófűtés / hőtér HCALORY HC-A02, 8 kW, Dízel (piros)
78 290 Ft

Parkolófűtés / hőtér HCALORY HC-A02, 8 kW, Dízel (piros)

Parking heater / heater HCALORY HC-A02, 8 kW, Diesel (red)
Szállítási idő
1 munkanap
Raktáron: 12 db
78 290 Ft
Készlet
1 db
Saját raktárunkban lévő termékek száma, melyet akár másnapra tudunk szállítani!
Külső Raktár
11 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Parkoló fűtő olaj Hcalory HC-A02 (piros)

Készülj fel a hidegebb napokra és szerezz be magadnak egy megbízható hőforrást. A Hcalory HC-A02 olajfűtő ideális például akkor, amikor úton vagy - melegen tart téged a megállásnál is, és könnyebbé teszi a fagy eltávolítását a jármű ablakairól. Felszerelt egy 5 literes üzemanyagtartállyal és alacsony égéssel rendelkezik, kb. 0,1-0,35 l/h. Ennek eredményeként hosszú ideig tartósan működik! A készülék széles kompatibilitást és nagyon könnyű használatot kínál. Beépített LCD-kijelzővel is rendelkezik.

Tegyen a univerzális megoldásokra

A fűtő kompatibilis sok 12V / 24V járművel, és viszonylag kis méretével rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ideális lesz például furgonok, autók, lakóautók és akár teherautók fűtésére is. Lehetővé teszi továbbá, hogy gyorsan megszabaduljon a fagyott ablakoktól. Sikeresen használhatja, amikor mozdulatlanul áll. Ráadásul a 5-8 kW-os állítható teljesítménynek köszönhetően könnyen hozzáigazíthatja a működést az igényeihez.

Megbízható működés

A HC-A02 fűtő olajpárologtatási technológiát használ. Ez azt jelenti, hogy a fűtőanyagot egy kerámia gyújtógyertya melegíti és gázzá alakítja. Érdemes megemlíteni a készülék gyors gyújtását. A termék viszonylag alacsony égése, kb. 0,1-0,35 l/h. Ennek eredményeként hosszú ideig üzemeltethető! Az üzemanyagtartály 5 literes kapacitással rendelkezik - elég ahhoz, hogy felmelegedjen egy megállás közben vagy hogy kiolvassza az ablakokat.

Használatbiztonság

A HC-A02 fűtő kialakításakor a biztonságra is figyelemmel voltak. A készülék rövidzárlat és túlmelegedés ellen védett, valamint intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik. Emellett stabilan fenntarthatja a megfelelő szintű teljesítményt. Ugyanakkor a termék környezetbarát - alacsony kibocsátással rendelkezik, így kevesebb szennyeződés jut az atmoszférába.

Felhasználóbarát

A készülék használata nem fog okozni problémát. A fűtő nagyon könnyen szerelhető és szétszerelhető, valamint LCD kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a működésével kapcsolatos legfontosabb információk kényelmes ellenőrzését. Távirányítót is találsz a csomagban, amellyel kényelmesen tudod működtetni. A távirányító hatótávolsága akár 100 méter is lehet! A készüléknek fogantyúi vannak, amelyek megkönnyítik a hordozást, valamint speciálisan kialakított lábai, amelyek lehetővé teszik, hogy stabilan elhelyezze a választott sík felületen.

A csomag tartalma

  • Olajfűtő
  • Távirányító
  • Hangtompító
  • Levegőszűrő
  • Rögzítőlemez
  • Kipufogócső
  • Beömlőcső
  • Kifolyócső
  • Csavar készlet
  • Felhasználói kézikönyv
MárkaHcalory
ModellHC-A02
SzínPiros
TípusOlajfűtő
VezérlésTávirányító
Üzemanyagtartály kapacitása5l
Értékelt teljesítmény5-8KW
Értékelt feszültség12V 24V (univerzális)
Üzemanyag fogyasztás0.1-0.35l/h
Távirányító hatótávolságaA legfeljebb 100m
A hőelvezető hőmérsékletű működése-40°C-tól 50°C-ig
Olajpumpa működési hőmérséklete-40°C-tól 40°C-ig
AnyagMűanyag + szénrost
Méretek35,5 x 17 x 45 cm

Adatok
EAN:
5905316141193
Gyártói cikkszám:
HC-A02 Red
Gyártó:
Hcalory
Cikkszám:
I-27836
Tömeg:
10,584 kg/db