Jura CLARIS Smart+ vízszűrő patron (3 db)
Jura CLARIS Smart+ vízszűrő patron (3 db)
20 890 Ft

Jura CLARIS Smart+ vízszűrő patron (3 db)

 

 

Ez a Jura CLARIS Smart+ egy vízszűrő patron, amelyet kifejezetten a Jura kávégépekhez terveztek. A patron segít megtisztítani a vizet a kávéfőzés előtt, így javítva a kávé ízét és minőségét.

A csomag tartalma:

 

  • 3 db Jura CLARIS Smart+ vízszűrő patron
Szállítási idő
6 munkanap
Raktáron: 118 db
20 890 Ft
Külső Raktár
118 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

A Jura CLARIS Smart+ egy kiváló minőségű vízszűrő, amely kifejezetten a Jura kávégépekhez lett tervezve, hogy biztosítsa a legjobb minőségű víz használatát a kávéfőzéshez. A CLARIS Smart+ vízszűrő segít megőrizni a kávé ízét és aromáját, miközben megszabadítja a vizet a kellemetlen szagoktól és ízektől.

Az elsődleges előnye ennek a vízszűrőnek az, hogy meghosszabbítja a kávégép élettartamát. Eltávolítja a vízben található keményítőt és ásványi anyagokat, amelyek lerakódhatnak a kávégép belsejében. Ezáltal csökkenti a vízkőképződést és megakadályozza a kávégép eldugulását. Emellett a vízszűrő védi a kávégép belső részeit a korróziótól, ami további védelmet nyújt a gépnek.


 

Kényelmes és egyszerű használat

 

A CLARIS Smart+ vízszűrő rendkívül könnyen használható. Egyszerűen helyezd be a vízszűrőt a kávégép tartályába, és már kész is. A vízszűrő automatikusan felismeri, hogy mikor kell cserélni, és figyelmeztet, amikor elérte a maximális kapacitását. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a kávéfőzéshez használt víz mindig friss és tiszta.

 

A CLARIS Smart+ vízszűrő rendkívül hatékony. Egyetlen szűrőpatron akár 50 liter vizet is képes megszűrni, ami körülbelül 2 hónap használatot jelent. Ezáltal nem kell gyakran cserélni a vízszűrőt, így időt és pénzt takaríthatsz meg.
Kiváló minőségű víz a tökéletes kávéhoz

 

A CLARIS Smart+ vízszűrő biztosítja, hogy mindig kiváló minőségű vízzel készíthesd el a kávédat. A vízszűrő eltávolítja a vízben található klórt, ólmot, réz és egyéb szennyeződéseket, amelyek befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját. 

 

A CLARIS Smart+ vízszűrő alkalmas mind kemény, mind lágy vízhez. A vízszűrő beállítja a víz keménységét, hogy a kávégép mindig optimális körülmények között működjön. Ezáltal a kávé mindig tökéletes lesz, függetlenül a víz minőségétől.

 Technikai adatok:

 

    • Típus: vízszűrő
    • Kompatibilitás: Jura kávégépek
    • 1 patron 50 liter vízhez elegendő

Adatok
EAN:
7610917242337
Gyártói cikkszám:
24233
Gyártó:
Jura
Cikkszám:
E-24233
Tömeg:
327 g/db