Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó
Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó
93 390 Ft

Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó

Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 1480 db
93 390 Ft
Külső Raktár
1480 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó

Tudja meg, milyen kényelmes lehet otthona takarítása! A Dreame R10 akkumulátoros botporszívóval otthona makulátlanul tiszta lesz. Hosszú üzemidejével, 20 000 Pa szívóteljesítményével, 120 AW teljesítményével, valamint könnyű és praktikus kialakításával tűnik ki. A készletben található kiegészítő fejekkel a legkülönfélébb felületeket porszívózhatja. Ráadásul a portartály akár 600 ml szennyeződést is képes befogadni, és egy gombnyomással kiüríthető. Élvezze a tökéletes tisztaságot otthonában a Dreame segítségével!

02Dreame/R10/2

Alapos és csendes takarítás

Elege van a porszívózás közbeni kábelek összegabalyodásából? A Dreame R10 készülékkel ez a probléma megoldódik! Ezzel a vezeték nélküli porszívóval akár 60 percig is takaríthatsz folyamatos magas és turbó üzemmódban, akár 20 000 Pa és 120AW szívóteljesítmény mellett. Ráadásul 2500 mAh kapacitású akkumulátorral működik. Motorja percenként 120 000 fordulatszámmal működik, garantálva a haj, a szennyeződések, a por és egyéb törmelékek alapos felszedését. A kellemetlen zajok miatt azonban nem kell aggódnia, mivel a Dreame R10 meglehetősen csendes.

02Dreame/R10/4

Innovatív kefe

Az R10 porszívót az innovatív, több felületű és többfunkciós V-alakú kefe különbözteti meg. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szőrt és egyéb kisebb-nagyobb szennyeződéseket a különböző padlókról. Sőt, hogy a tisztítás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen, a speciális fésűszerű fogak nem hagyják a hajat összegabalyodni. Ez még kellemesebbé és gyorsabbá teszi az egész ház takarítását.

02Dreame/R10/1

LEDek

A Dreame R10 az alapos és kényelmes tisztítást szem előtt tartva készült, ezért LED-ekkel szerelték fel. Segítségükkel megvilágítja a sötét tereket a bútorok alatt vagy a résekben, és még hatékonyabban tisztítja meg a padlót a szennyeződésektől és a portól, amelyet általában figyelmen kívül hagy. A Dreame segítségével otthona minden zeg-zugában tisztaság lesz!

02Dreame/R10/8

Fejlett szűrőrendszer

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Dreame R10 porszívó fejlett, ötrétegű szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 99,9%-os hatékonyságot biztosít. Ennek köszönhetően a készülék képes felfogni a finom port és részecskéket. Ezáltal minden szennyeződés a portartályba kerül, ahonnan könnyen kidobhatja a szemetesbe.

02Dreame/R10/10

Állatbarátoknak készült

Makacs állatszőrrel küzd, amely minden bútorán és padlóján ott marad? A Dreame R10 könnyedén megbirkózik vele! Tartozik hozzá egy minikefe, amely a haj és a szőr eltávolítására van optimalizálva a szövetekről és a bútorokról. Mától gyerekjáték lesz a takarítás a kiskedvencek után!

02Dreame/R10/5

Még több lehetőség

Élvezze a még alaposabb tisztítást a Dreame R10-el! További fejek találhatóak a különböző felületek tisztításához. A széles kefével portalanitsa le a billentyűzetet vagy a könyvespolc mögötti réseket. Míg a réskefe jól jön a nehezen elérhető helyeken, például a sarkokban.

02Dreame/R10/7

Könnyű tisztítás

A Dreame R10 tisztítása és kezelése nagyon egyszerű. A portartály űrtartalma akár 600 ml is lehet, és csak egy gomb szükséges a kiürítéséhez. A könnyű karbantartás is nagy előny – egyes alkatrészek, mint például a szűrő és a portartály, víz alatt moshatók és újra felhasználhatók. Ez megkönnyíti a porszívó jó állapotban tartását.

02Dreame/R10/3

Tárolja kényelmesen

Többé nem kell aggódnia az elveszett porszívó tartozékok miatt, hiszen a speciális tartó segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja mind a készüléket, mind az összes alkatrészt. Könnyedén felszerelheti a falra, így mindig kényelmesen és gyorsan hozzáférhet felszereléséhez.

02Dreame/R10/9

A csomag tartalma:

  • Többfunkciós kefe
  • Széles kefe
  • Szilikon minikefe
  • Réskefe
  • Fém cső
  • Fali tartó (beleértve a csavart x2, a fali csatlakozót x2, a matricát rögzítősablonnal)
  • Töltő
  • Használati utasítás
GyártóDreame
ModellR10
Szívóerő20 000 Pa
Működési idő60 percig
Porgyűjtő tartály kapacitása600 ml
Mopping funkciónincs
Akkumulátor kapacitás2500 mAh
Töltési időkb. 3,5h
Súly3,40 kg
Szűrő típusaEPA (ATH5)
JellemzőkLED-es kefevilágítás

Adatok
EAN:
6973734683808
Gyártói cikkszám:
R10
Gyártó:
Dreame
Cikkszám:
I-29508
Tömeg:
6,649 kg/db