Dreame L10 Ultra robotporszívó
Dreame L10 Ultra robotporszívó
362 190 Ft

Dreame L10 Ultra robotporszívó

Dreame L10 Ultra robotporszívó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 403 db
362 190 Ft
Külső Raktár
403 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Dreame L10 Ultra robotporszívó

A Dreame L10 Ultrával könnyű és kényelmes lesz a takarítás! A robotporszívó automatikusan kiüríti a tartályát, megtisztítja és megszárítja a felmosó párnáját, valamint újratölti a vizet a tartályban és közel 5300 Pa-os szívóerőt biztosít, aminek köszönhetően hatékonyan megtisztít mindent. LiDAR navigációt használ és támogatja az Amazon Alexa, Siri és Google Assistant hangasszisztenseket is. A porszívót a Dreamehome applikációval is vezérelheti!

Automatikus portartály ürítés

A Dreame L10 Ultra kialakításakor arra figyeltek a legjobban, hogy kényelmes legyen a használata. A készülék Dual Boost 2.0 rendszert használ, amivel hatékonyan felszívja a koszt, a hozzátartozó tartályba pedig automatikusan kiüríti a portartályát, így Önnek erre már nem kell időt szánnia. Ezen kívül a portartály kapacitása 3 liter, aminek köszönhetően elég csak 60 naponta kiürítenie.

Megtisztítja a felmosó párnákat

A még nagyobb kényelem érdekében a porszívó automatikusan megtisztítja a felmosó párnákat: minden takarítás után a készülék visszatér az állomásra, ahol a párnákat átmossa és meleg levegővel megszárítja - mindez 2 órát vesz igénybe. Ezzel elkerülhetőek a kellemetlen szagok és megelőzhető a baktériumok elszaporodása. Az állomás emellett 2 víztartállyal is rendelkezik: tiszta (2.5 liter) és koszos (2.4 liter).

Egy kosz sem fogja elkerülni a figyelmét!

A Dreame L10 Ultra robotporszívó alaposan megtisztítja a különböző felületeket, köztük a szőnyeget is, aminek tisztításakor a szívóerőt 5300 mAh-ra növeli. Hatékonyan eltüntet minden szennyeződést, port és hajszálat. Emellett a speciálisan kialakított kefe megakadályozza, hogy a hajszálak rátekeredjenek!

LiDAR navigáció

A Dreame L10 Ultra tökéletesen eligazodik majd az otthonában! Továbbfejlesztett LiDAR technológiát és SLAM algoritmust használ, aminek eredményeképpen szerkeszthető 3D térképet generál és hatékony takarítási útvonalat készít. Emellett akár 3 emeletről is képes térképet készíteni, valamint kikerüli azokat a tárgyakat, amik kevesebb, mint 20 mm magasak, az érzékelői pedig megvédik attól, hogy az eszköz esetleg leessen valahonnan. Ennek köszönhetően bárhol tökéletesen fog működni!

Felmosni is tud!

Az L10 Ultra nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes! A robot 2 felmosó párnával lett felszerelve, ami 180 rpm-el forog és alaposan megtisztítja a padlót. A tiszta víztartály belül található és 80 ml-es kapacitással rendelkezik. Ezen kívül, hogyha a víz elkezd kifogyni, akkor a porszívó automatikusan visszatér az állomásra (ami 2,5 literes víztartállyal rendelkezik) és automatikus újratölti. Ez a mennyiség 200 négyzetméter megtisztítására elegendő.

Egyszerű működtetés

Legyen teljes irányítása az L10 Ultra felett! A robotporszívó működtetése még egyszerűbb a Dreamehome applikáció segítségével, amihez különböző tisztítási ütemtervet állíthat be vagy akár azt is, hogy csak bizonyos szobákban takarítson. Emellett a készülék működik az Amazon Alexa, Siri és Google Assistant hangasszisztensekkel, valamint egyszerű hangparancsokkal is elindíthatja vagy leállíthatja a takarítást.

A készlet tartalma:

  • Robotporszívó
  • Ürítő állomás
  • Oldalkefe
  • Tápkábel
  • Tisztítókefe
  • Tartalék porzsák
  • Felmosó párna (2 db) (robotra szerelve)
  • Felmosó párna tartó (2 db)
  • Felhasználói kézikönyv
Adatok
EAN:
6973734683716
Gyártói cikkszám:
RLS6LADC-6
Gyártó:
Dreame
Cikkszám:
I-28797
Tömeg:
18,525 kg/db