Sonic fogkefe alkalmazással, cserélhető fejekkel és utazótáskával S2 (fekete)
Sonic fogkefe alkalmazással, cserélhető fejekkel és utazótáskával S2 (fekete)
12 790 Ft

Sonic fogkefe alkalmazással, cserélhető fejekkel és utazótáskával S2 (fekete)

Sonic toothbrush with app, tips set and travel etui S2 (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 110 db
12 790 Ft
Külső Raktár
110 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Sonic fogkefe csúcsok készlettel és utazóetui S2 (fekete)

A manuális fogmosás a múlté! Ismerkedjen meg a Bitvae sonic fogkefével, és fedezze fel a hihetetlen frissesség érzését! Ez az ajánlott fogkefe a fogorvosi közösség (ADA) által megkülönböztetett ultrahangos motorjával és hosszú üzemidejével rendelkezik. 5 fogmosási mód és 9 intenzitási szint áll rendelkezésre, mindegyikhez okos időzítő társul, amely jelzi, mikor kell váltania a letisztított területen. A csomagban talál egy tokot és cserélhető csúcsokat. Egy elkülönített alkalmazással még több lehetőséget nyújt! Nézze meg, melyek azok! A fogkefe működési ideje 100 nap, és mindössze 4 óra alatt megújíthatja az energiáját!

BITVAE/S2-Blackheadscase/6

Hatékonyabb fogmosás

A Bitvae fogkefét felszerelt ultrahangos motor hihetetlen, 40 000 rezgés/perc sebességgel rendelkezik. Ez még alaposabb törmelék eltávolítást biztosít a szájüregből. A fogkefében használt okos időzítő minden 30 másodpercben emlékezteti Önt, hogy váltson a letisztított területen, így nem fog kihagyni egyetlen zugot sem! Ha túl erősen mos, a fogkefében felgyullad egy piros jelző, így elfelejtheti az irritált íny problémáját!

BITVAE/S2-Blackheadscase/5

Válassza ki kedvenc módját

A Bitvae sonic fogkefe akár 5 fogmosási módot és 9 intenzitási szintet is kínál, így biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes konfigurációt! Az Ön rendelkezésére áll a Clean, White, Soft és Smart mód. Ez mit jelent. Legyenek egészségesek és erősek a fogai, vagy gyengék és érzékenyek, a fogkefe lehetővé teszi, hogy biztonságosan és hatékonyan gondoskodjon a szájhigiéniájáról! Ráadásul a Gum Care mód lehetővé teszi az érzékeny ínygondozást is!

BITVAE/S2-Blackheadscase/9

További lehetőségek az alkalmazással

Most többet tehet! Az iSpruz dedikált alkalmazása segít Önnek szakmai szinten gondoskodni a fogairól! Az iOS és Android rendszerekkel együttműködik, és segít többet megtudni a szájhigiéniai állapotáról. A működési elve. Az alkalmazás figyelemmel kíséri a szokásait, így testreszabhat egy tisztítási tervet, amely megfelel az Ön választott rutinjának. A telefonján könnyen ellenőrizheti, mely szájrészeket érdemes alaposabban kefélni! A mosolya gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű! Ráadásul az alkalmazás lehetővé teszi az akkumulátor töltési állapotának ellenőrzését is. Több Bitvae fogkefét csatlakoztathat az iSpruzhoz!

BITVAE/S2-Blackheadscase/8

Gyakorlati tartozékok

A készletben számos hasznos tartozékot talál, amelyekkel a szájápolása még hatékonyabb lesz! A 8 csúcs egy olyan készlet, amely akár 2 évig is kitart. Közöttük talál olyan csúcsokat, amelyeket a fogínyápoláshoz és a nyelvtisztításhoz terveztek. A készlet tartalmaz egy tokot is, amely javítja a fogkefe szállítását.

BITVAE/S2-Blackheadscase/2

A készlet tartalma

  • Sonic fogkefe
  • Cserélhető csúcsok x8
  • Tok
  • USB kábel
GyártóBitvae
Gyártói kódS2 Black+heads+case
A tápegység bemeneti feszültsége100-240 V; 50/60 Hz
A tápegység kimeneti feszültsége5V/1A

Adatok
EAN:
6973734200470
Gyártói cikkszám:
S2 Black+heads+case
Gyártó:
Bitvae
Cikkszám:
I-31874
Tömeg:
437 g/db