Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (kék)
Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (kék)
13 890 Ft

Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (kék)

Wireless headphones for kids Buddyphones Cosmos Plus ANC (Blue)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 26 db
13 890 Ft
Külső Raktár
26 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

BuddyPhones Cosmos Plus ANC vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek (kék)

BuddyPhones vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek ideálisak a távoktatáshoz, mivel zajcsökkentéssel vannak felszerelve. Emellett nagyon tartósak és gondoskodnak a kicsik hallásáról is. Ezen felül találsz egy tokot is, amely könnyűvé teszi a fejhallgatók tárolását és szállítását.


Fejhallgató tanuláshoz

A BuddyPhones fejhallgatók tökéletesek az online tanuláshoz készült videók tanulmányozásához, mivel aktív zajcsökkentéssel rendelkeznek. A gyermekednek már nem kell feljebb tekernie a hangerőt a jobb hallhatóság érdekében, mert ez a mód kiszűri a zavaró háttérzajokat. Emellett a tanulási mód segít elkülöníteni a hangot a többi zajtól, ezáltal tiszta és éles hangot biztosít a tanulás során. Ráadásul beépített mikrofonnal is rendelkeznek. Mindez segít jobban koncentrálni és produktívabb lenni.


Munkakomfort

A BuddyPhones fejhallgatók nemcsak funkcionalitásukkal, hanem elegáns designjukkal is lenyűgözik. A gyermeked kényelmét szolgálják, mivel vezeték nélküliek és Bluetooth BT5.0-tal vannak ellátva, így akár 20 méteres távolságból is működnek. Emellett a gyermeked könnyedén átválthatja őket zajcsökkentő vagy tanulási módba két gomb segítségével, amelyek a fejhallgató oldalán találhatók. Ez teljes koncentrációt garantál a tanulás során.


Megszakításmentes teljesítmény

A vezeték nélküli fejhallgatók megszakításmentes működésének a garanciája a nagy kapacitású akkumulátoruk. Akár 24 órányi üzemidőre is elegendő. Ne aggódj azonban, ha az akkumulátor váratlanul lemerül. A kettős kapcsolat funkció lehetővé teszi a fejhallgatók csatlakoztatását kábelen keresztül, ami életmentő lehet, ha hirtelen elfogy az energiájuk.


Hallás védelem

A gyermeked folyamatosan visel fejhallgatót, ezért aggódsz a hallása miatt? A BuddyPhones vezeték nélküli fejhallgatóknak köszönhetően nyugodt lehetsz. 3 biztonságos hangmódot tartalmaznak, amelyeket a gyermeked életkora vagy a környezet függvényében állíthatsz be. A Travel mód lehetővé teszi a hangok maximum 94 dB-ig való beállítását, a Baby mód a hangok maximum 85 dB-ig, míg a Toddler mód a hangok maximum 75 dB-ig történő beállítását engedélyezi. Ráadásul allergiamentes fülpárnákkal is rendelkezik, így a gyermeked fülei minden szempontból védettek.


Biztonságos

A BuddyPhones fejhallgatók gondoskodnak a gyerekek biztonságáról. A hallás védelme mellett tartós tokkal vannak ellátva, amely barátságos anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy még a legkisebbeknek is megfelelőek lesznek. Továbbá újrahasznosíthatóak.


Kényelmes

A gyerekek vezeték nélküli fejhallgatói nemcsak biztonságosak, hanem kényelmesek is használatuk. Hosszú csatlakozási távolság és hosszú akkumulátor élettartam nem elég. Ez a készülék összecsukható, így kompakt. Emellett egy kemény tokot is találsz hozzá, amely nemcsak biztonságosan tárolja az eszközt, hanem könnyebb szállítást is lehetővé tesz. Ezzel a gyermeked bárhová viheti a fejhallgatókat, és zavartalan működést élvezheti.


Beleértve

  • BuddyPhones fejhallgatók kék színben
  • Kemény tok
  • Allergiamentes fülpárnák
  • Töltő kábel
  • Audio kábel
Gyártó BuddyPhones
Modell BT-BP-COSMOSP-BLUE
Szín Kék
Bluetooth verzió BT5.0
Tartomány Akár 20 méterig
Lejátszási idő Akár 24 óra
Frekvencia 20-20 kHz
Bemenet 4,2 V

Adatok
EAN:
4897111740163
Gyártói cikkszám:
BT-BP-COSMOSP-BLUE
Gyártó:
BuddyPhones
Cikkszám:
I-28883
Tömeg:
560 g/db