Baseus Crystal iPhone 14 Pro Max Porálló üvegfólia, 0.3 mm (1 db)
Baseus Crystal iPhone 14 Pro Max Porálló üvegfólia, 0.3 mm (1 db)
3 990 Ft

Baseus Crystal iPhone 14 Pro Max Porálló üvegfólia, 0.3 mm (1 db)

Baseus Crystal iPhone 14 Pro Max Porálló üvegfólia, 0.3 mm (1 db)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 36 db.
3 990 Ft
Részletek

Baseus Crystal edzett üveg 0,3 mm-es portaszűrő bevonattal iPhone 14 Pro Max-hoz (1 db)

Vigyázzon okostelefonja képernyőjének megfelelő védelmére. A Baseus Crystal edzett üveg rendkívüli tartóssággal és tökéletes illeszkedéssel rendelkezik az iPhone 14 Pro Max készülékhez. Megvédheti a telefon hangszóróját a por és szennyeződések elől. Ezzel egyidejűleg nem befolyásolja a készülék kényelmét - kiváló képminőséget biztosít és zavarmentes érintési funkciót tesz lehetővé.

Zuhatag védelem

Az üveg rendkívüli keménységgel és ellenállással rendelkezik a sérülésekkel szemben. Nem törik el, még akkor sem, ha valami 1,2 méteres magasságból ráesik! Továbbá könnyedén elbírja a 20 kgf nyomást is. Ezenkívül a kiegészítő hatékony védelmet nyújt a por és egyéb szennyeződések ellen. Ennek köszönhetően a por nem jut be az okostelefon hangszóróiba, így viszontagságoktól mentes hangminőséggel számolhatsz!

Tökéletes illeszkedés

Az üveg gondosan átgondolt tervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az okostelefon képernyőjéhez. Emellett rendkívül vékony is - mindössze 0,3 mm vastag. Ez pedig rendkívül sima érintési funkciót eredményez a telefonon! A kiegészítőt sikeresen használhatod különféle típusú tokokkal is. Az üveg felhelyezése nem okozhat gondot sem - a mellékelt eszközök megkönnyítik ezt a feladatot!

Fantasztikus képminőség

Az üveg kiváló minőségű anyagokból készül, akár 92% fényáteresztéssel. Ez azt jelenti, hogy a telepítése után nem kell aggódnia a képminőség romlása miatt! A kiegészítőt speciális bevonattal is ellátták, ami azt jelenti, hogy nem maradnak rajta kellemetlen ujjlenyomatok vagy zsíros foltok. Könnyen tisztán tartható! Az üveg lehetővé teszi a Face ID funkció problémamentes használatát is.

A csomag tartalma

  • Edzett üveg (1 db)
  • Üveg rögzítő kiegészítők
  • Felhasználói kézikönyv
MárkaBaseus
NévAll-glass Crystal edzett üvegfólia (celluláris porálló) 0,3 mm
ModellSGBL160302
AnyagÜveg
Vastagság0,3 mm
KompatibilitásiPhone 14 Pro Max

Adatok
Esetmodell:
iPhone 14 Pro Max
EAN:
6932172615918
Gyártói cikkszám:
SGBL160302
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-27053
Tömeg:
142 g/db.
Min. rendelhető mennyiség:
5 db.