Xiaomi Mi Projector 2 Pro Fehér EU BHR4884GL
Xiaomi Mi Projector 2 Pro Fehér EU BHR4884GL
332 690 Ft

Xiaomi Mi Projector 2 Pro Fehér EU BHR4884GL

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 5 db
332 690 Ft
Külső Raktár
5 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

1300 ANSI Lumen / Tanúsított Android TV / Tanúsított Netflix / TOF azonnali fókusz / Omni-directional Auto-correction

 • 1080p FHD felbontás
 • 1300 ANSI lumen
 • Nagy képernyő, akár 200 hüvelyk*
 • TOF + kamera kettős fókuszmód
 • Omni-directional Auto-correction
 • Tanúsított Android TV
 • Tanúsított Netflix
 • 1,75 coll teljes frekvenciás dupla hangszóró

TOF + kamera kettős fókuszmód
Okos érzékelés, azonnali fókusz

A Mi Smart Projector 2 Pro két fókuszmódot kínál, TOF Instant Focus és kamera fókusz. Egy hat tengelyű giroszkóp segítségével tartalmát elsőre élesítve mutatja be Önnek.

IoT-képes otthon okos központja
Élményei hangutasítással szabályozhatók

Használja a hangját a műsorok kereséséhez, a projektor és okos otthoni eszközei szabályozásához, válaszokat kérni és még sok másra. Nyomja meg a távirányítón lévő Google Assistant gombot és indulhat az élmény!

1300 ANSI lumen fényerejű
Napi használatra is alkalmas

A Mi Smart Projector 2 Pro 4-csatornás Luminus LED fényforrással rendelkezik, amely akár 1300 ANSI lumen fényerőt biztosít*. Nappal is élvezheti az élesebb élményt.

1.1:1 vetítési arány
Nagy képernyő kis térben is elhelyezhető

A Mi Smart Projector 2 Pro olyan 1,1:1 vetítési aránnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nézőtávolság nagyobb rugalmasságát. Egy nagy 60-120 hüvelykes* képernyő kis helyen is vetíthető, így fantasztikus megtekintési élményt nyújt, anélkül hogy nagy szobára lenne szüksége.

Omni-directional Auto-correction
Precíz korrekció egyenes képernyőn

A Mi Smart Projector 2 Pro támogatja az omnidirezionális automata billentyűzet-korrekciót, valamint az automatikus képátméretezési és eltolási funkciókat, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és sima zoomolást és a képernyő 60-100%-os shiftjét(bármilyen irányban). Bárhova helyezze és a megfelelő felületre vetítse a számodra megfelelő helyet.

Ultra-széles színtartomány, HDR10 dekódolás
Fényes élethű színek

A Mi Smart Projector 2 Pro színtartománya elér 100% Rec.709*-et vagy annál nagyobb, amely élénkebb képeket jelenít meg és támogatja az HDR10 dekódolást. Visszaállítja az eredeti színelemeket és részleteket. A megjelenített képek tiszták és kifinomultak, így belefeledkezhet a képekbe és megfelejt a valódi világot.

Immersív hanghatások

A Mi Smart Projector 2 Pro egy dupla 10W-os, 1,75" átmérőjű teljes frekvenciájú magas hűségű hangszóróval van ellátva, nagyméretű passzív medence kialakítással, alacsony frekvencián is 60Hz-ig száll le. Az akusztika mestere, Wang Fuyu által finomhangolt hanghatásokkal biztosítja, hogy az élmény lebilincseljen és nem akarsz majd visszatérni a valóságba.

Zárolás képernyő hangszóró mód
Kiváló hangminőség, vezeték nélküli csatlakozás

Bluetooth bekapcsolása és mindenkoron élvezheti a telefonjáról a lejátszási listát. Profi hanghatásokkal lehet kedvenc dalait vagy hangoskönyvét nagy minőségben hallgatni.

Vezeték nélküli vetítés
Flexibilis kis és nagy képernyő közötti váltás, jobban szórakozhatsz játékaid vagy filmjeid közben

A Mi Smart Projector 2 Pro támogatja a Chromecastot. A Chromecast beépített funkcióinak segítségével egyszerűen átcsoportosíthatja a készülékről készített fényképeket, videókat és zenéket a nagyobb képernyőre*

Amlogic T962X-H processzor
Kitűnő teljesítmény, alacsony energiafogyasztás

Az erős audiós és videós feldolgozási képességgel, képfeldolgozó motorral és magas teljesítményű processzorral a projektor mindig eggyel előbb jár.

Élvezze az okosabb szórakozást

Egyszerűsítse a szórakoztatási élményt az Android TV*-vel. 400 000 filmet és műsort érhet el olyan platformokon, mint Youtube és Netflix, egy helyen. Kérdezzen meg a Google-t, hogy irányítsa a tévét hangjaival.

Diffúz szórású képalkotási technológia
Szemvédelmi és magas hatékonyságú

A diffúz szórású képalkotási technológia megakadályozza a fény sugarainak közvetlen belépését a szembe, és a megjelenített képek lágyak és természetesek lesznek, így megóvja a gyerekek szemeit.

Több csatlakozási lehetőség
Kifejezetten az HD élményhez kialakítva

Hét kiegészítő porttal rendelkezik, amelyekkel számítógéphez, hangszóróhoz vagy játékvezérlőkhöz lehet csatlakozni, kielégítve mind a munka, mind az szórakoztatási igényt.

 • HDMI 2
 • HDMI 1
 • USB 2.0
 • USB 2.0
 • Hangport
 • S/PDIF
 • Ethernet port

Kerekített, egyszerű, high-end és elegáns kialakítás
Könnyen beilleszthető a különböző otthoni dekorációs stílusokhoz

Adatok
EAN:
6934177730061
Gyártói cikkszám:
31054
Gyártó:
Xiaomi
Cikkszám:
D-31054
Tömeg:
5,5 kg/db