Xiaomi Deerma Porszívó DX700-fehér EU
Xiaomi Deerma Porszívó DX700-fehér EU
18 590 Ft

Xiaomi Deerma Porszívó DX700-fehér EU

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 10 db
18 590 Ft
Külső Raktár
10 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Ha sokoldalú porszívót keres speciális feladatokhoz, akkor a Deerma DX 700 megfelel az igényeinek. Ergonomikus kialakítás, magas hatékonyság, sok alkalmazási lehetőség - nézd meg, mivel tud még meglepetést szerezni neked!

Válassza a mobilitást

A könnyű Deerma DX 700 porszívót könnyen alkalmazkodtathatja az igényeihez. Használhatja kis kézi porszívóként - például bútorok vagy kárpitozás tisztításához -, valamint klasszikus álló porszívóként is. A könnyű súlynak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a szobák között, vagy felemelheti a por és pókhálók felszedéséhez a plafonról. A Deerma DX 700 porszívóval majdnem bárhova eljuthatsz - ezt lehetővé teszi a praktikus 4,5 m hosszú kábel is. Hamarosan nem lesz poros hely a házadban!

Élvezze a rugalmasságot

Az alapos tisztítást még könnyebbé tesszük Önnek azzal, hogy három cserélhető kefét szereltünk fel a porszívóval. Mindegyik tökéletes lesz különböző felületekhez, és segít a tökéletes rend fenntartásában. Nézd meg, mit érhetsz el a segítségükkel!

Parketta kefe

A nagy kefével gyorsan és hatékonyan tisztíthatja a padlókat. Szoros és forgatható, így könnyedén be tudja helyezni nehezen elérhető helyekre. Segítségével megszabadulhat a poroktól az ágy alatt vagy a székek lábai között is - a kefe jól átgondolt tervezése lehetővé teszi, hogy irányítsa úgy, ahogy szeretné.

Porszívó kefe

A kis porkefe lehetővé teszi, hogy alaposan megtisztítsa a kisebb felületeket. Segítségével porszívózhat polcokat, munkalapokat, valamint bútorokat, például kanapékat és karosszékeket is. Por, a kedvenc háziállatának szőre, morzsák - nincs olyan makacs szennyeződés, amely elbújhatna előle.

Felületkefe

A felületkefének köszönhetően elérheti a keskeny réseket és zugokat is. Majdnem minden sarokba belefér, és hatékonyan eltávolítja belőle a szemetet. A bútorok közötti rés, a kanapé és karosszék hézagai, sőt még a billentyűzet is - ezek a helyek tisztítása nem jelent további kihívást!

Válassza a háromszoros védelmet

Hozzon létre tiszta, szennyeződés- és allergénmentes környezetet a háromlépcsős szűrőrendszer segítségével. A Deerma DX 700 hatékonyan elszigeteli a szennyeződéseket, szőreket, port és hajakat, és gondoskodik az egészségéről. A készüléket fel van szerelve egy forgatható szűrővel, ami hatékonyan megakadályozza a szennyeződések visszaülepedését a felületeken. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően élvezheti hosszan tartó tisztaságot és egészséges környezetet!

Hatékony és kényelmes takarítás

A 600 W-os motor teljesítménye és a 15 000 Pa szívóteljesítmény hatékony és hatékony működést biztosít a porszívó számára - nincs olyan makacs por részecske, amely meg tudna állni előtte. A 0,8 l-es szennyeződési tartály könnyen kiüríthető és tisztítható, ezáltal csökkentve a szennyezőanyaggal való érintkezést. A készülék alacsony hangszinttel jelentkezik - nem haladja meg a 75 dB-t. Búcsút mondhat az eredménytelen, használhatatlan és zajos porszívóknak - a Deerma DX 700 gyors és szórakoztató takarítást tesz lehetővé.

Design, amely mindenhol működik

A porszívó egyszerű, minimalisták tervezése nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet a lakásnak. A készülék szép ezüstszíne tökéletesen passzol bármely belsőhöz. A függőleges tárolási lehetőség is helyet takarít meg. Mindez azt jelenti, hogy a Deerma DX 700 tökéletes választás otthonára is.

Műszaki adatok:

  • Névleges feszültség: 220V-50Hz
  • Névleges teljesítmény: 600W Max
  • Szívóteljesítmény: 15000 Pa
  • Por tartály kapacitása: 0,8L
  • Zajszint: <75dB
  • Termék anyaga: ABS PC
  • Termék súlya: 2,20 kg
  • Termék méretei: 260x288x1123 mm
  • Kábelhossz: 4,5 m

Adatok
EAN:
6955578033858
Gyártói cikkszám:
XIADRMDX700WHT
Gyártó:
Xiaomi
Cikkszám:
D-XIADRMDX700WHT
Tömeg:
3,075 kg/db