Usmile Sonic fogkefe hegyekkel P4 (fehér)
Usmile Sonic fogkefe hegyekkel P4 (fehér)
6 790 Ft

Usmile Sonic fogkefe hegyekkel P4 (fehér)

Usmile Sonic fogkefe hegyekkel P4 (feher)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 20 db
6 790 Ft
Külső Raktár
20 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Usmile Sonic fogkefe P4 (fehér)

Keres egy módot a fogai finoman, de hatékonyan történő fogmosására? Az Usmile P4 sonic fogkefe megfelel az igényeinek. Az érzékeny fogak figyelembevételével tervezték, és az FDA által jóváhagyott DuPont gyengéd sörtéket használja. 3 tisztítási módot kínál, valamint speciális funkciót a kezdők számára. Az erős akkumulátor akár 180 napig használatot biztosít, az IPX7 vízállóság pedig kényelmet garantál.

Kezdők számára ideális

Az Usmile P4 az ideális sonic fogkefe a kezdők és az érzékeny fogúak számára. Alacsony intenzitást használ a fogak finom tisztításához, fokozatosan hozzájuk szoktatva őket a fogkefe mozgásához. Emellett az FDA által jóváhagyott DuPont nagy teljesítményű sörtékkel rendelkezik, amelyek gyengédek, de precízek az élelmiszer-maradványok eltávolításában. Azon tűnődik, hogy milyen gyakran kell cserélni a cseréket? Nem kell - a sörték színe kék-ről fehérre változik, jelezve a cserére való szükségességet.

3 működési mód

Az Usmile P4 sonic fogkefe rezgéseket generál percenként akár 38 000-szer, hogy hatékonyan tisztítsa a fogait és azok közötti területeket. 3 módot kínál - A "Tisztítás" a napi fogmosásra és az élelmiszer-maradványok eltávolítására szolgál. A "Fehérítés" csökkenti a foltokat és segít fehéríteni a fogakat, míg a "Masszázs" előnyös az ínyeknek és megakadályozza a vérzésüket. Emellett választhat 3 intenzitási szint közül.

Intelligens megoldások

Az Usmile P4 több innovatív megoldást használ, hogy a fogmosást a lehető legkényelmesebbé tegye. A Quadpacer funkció emlékeztet arra, hogy változtassa meg a tisztított területet, hogy a szájüregét átfogóan tisztítsa meg. A fogkefe emellett rendelkezik egy 2 perces időzítővel, hogy biztosítsa a fogak optimális idejű fogmosását. Ez nem minden - az intelligens nyomásérzékelő garantálja a gyengéd tisztítást, megakadályozva a túlzott erővel történő tisztítást.

180 napos üzemidő

Felejtse el a fogkefe túl gyakori töltését. Az Usmile P4 egy erős 2500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 180 napig is használható. Az energia megújítására egy USB-C portot használ, és a töltés 4-5 órát vesz igénybe. Ezután az eszköz újra üzemkész lesz, és kellemes és hatékony szájhigiénét biztosít Önnek.

Ergonomikus és vízálló

Az IPX7 vízállóságnak köszönhetően nyugodtan használhatja a kefét, akár fürdés közben is. Ergonomikus kialakítása és modern megjelenése is említésre méltó. Mindez az Usmile P4-et kényelmes és kellemes fogkefévé teszi. A kefével együtt tartozik egy készlet is.

A csomagban

  • Usmile P4 sonic fogkefe
  • Profi hegy x1
  • Lágy hegy x1
  • Töltőkábel
  • Használati útmutató
MárkaUsmile
NévUsmile P4 sonic fogkefe hegykészlettel
ModellP4
Rezgés frekvenciájaAkár 38000-szer percenként
Tisztítási módokTisztítás, Fehérítés, Masszázs
Sebesség szintek3
VízállóIPX7
Akkumulátor kapacitás2500 mAh
Töltési idő4 - 5 h
Akkumulátor élettartam180 nap
Bemenet5V 1A
AnyagABS
SzínFehér

Adatok
EAN:
6970411754837
Gyártói cikkszám:
P4-White
Gyártó:
Usmile
EAN:
6970411754837
Cikkszám:
I-24205
Tömeg:
390 g/db