Vezeték nélküli adapter Autopro Android Auto / Apple Carplay TIKTAALIK (fekete)
Vezeték nélküli adapter Autopro Android Auto / Apple Carplay TIKTAALIK (fekete)
41 190 Ft

Vezeték nélküli adapter Autopro Android Auto / Apple Carplay TIKTAALIK (fekete)

Wireless Adapter Autopro Android Auto / Apple Carplay TIKTAALIK (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 15 db
41 190 Ft
Külső Raktár
15 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

TIKTAALIK Autopro Wireless Android Auto / Apple Carplay Adapter (fekete)

Rengeteg időt tölt az úton? Adj magadnak teljes kényelmet és használd a Tiktaalik Auto Pro adaptert vezeték nélküli kapcsolódáshoz autójához. Használja a Car Play funkciót, és tegye személyes parancsközpontjává az autó kijelzőjét. Az adapter segítségével használhatja telefonja funkcióit anélkül, hogy ki kellene venni a zsebéből. A termék kompatibilis az Android 12/ iOS 10 vagy újabb verziójával, és támogatja a gyors és vezeték nélküli kapcsolatot az Android Auto és az Apple Car Play szolgáltatásokhoz. Támogatja a Bluetooth 5.0 technológiát, 2,4 GHz-es WiFi sávon működik, és népszerű alkalmazásokkal, mint például a Netflix és a YouTube, kompatibilis. A termék kompakt kialakítással rendelkezik, így nem foglal nagy helyet.

Felesleges kábelek nélküli működés

Elfelejtette a kábelt? Vagy siet, és nincs ideje csatlakozni a Car Play-hez? A Tiktaalik adapter egyszer s mindenkorra megoldja ezeket a problémákat. Csak csatlakoztassa az adaptert a USB-porthoz a csomagban található kábellel, és párosítsa a telefonját vele. Ezentúl az eszközei automatikusan csatlakoznak, amint belép az autóba. Már nem kell kivennie a telefonját a funkciók eléréséhez.

Használd úgy, ahogy szeretnéd

A Tiktaalik vezeték nélküli adapter egy sokoldalú eszköz, amellyel az autóvezetés nemcsak könnyebbé, hanem élvezetesebbé is válik. Például kényelmesen bekapcsolhatja a navigációt az autó kijelzőjéről, anélkül, hogy ki kellene vennie a telefonját és beszerelnie a tartóba. Kényelmesen bekapcsolhatja a zenét, és szükség esetén hangvezérlő segítségével hívást indíthat vagy üzenetet küldhet. Nehéz utasokat szállít, akik számára hosszú autóút kínszenvedés? Tegye a kijelzőt magánmozivá, és kapcsoljon be egy rajzfilmet a Netflixen, hogy az utazás rohanjon számukra.

Megbízható kapcsolat

Használja Car Playt vezeték nélkül és élvezze a stabil működést zavaró interferencia nélkül. Az Auto Pro Bluetooth 5.0 technológiát támogat, és 2,4 GHz-es sávon működhet, így elfelejtheti az idegesítő bekötéseket. Ráadásul az okos technológiák használata lehetővé teszi, hogy megakadályozza a telefon kisülését. Ha elhagyja a járművet, és elfelejti a telefonját, az Auto Pro automatikusan kikapcsolja az áramot, hogy ne pazarolja az energiáját. A termék kompatibilis az iOS és az Android (10s/12 és újabb verziók) rendszerekkel, így széles körben használható.

Átgondolt tervezés

A berendezés kis mérete és letisztult designja különbözteti meg, így nem foglal sok helyet az autójában, és nem lesz problémája szállításkor és tároláskor. Egy négymagos processzor és nagy RAM és ROM biztosítja a gyors, laggmentes működést, és az használat biztonságosságát több tanúsítvány igazolja, amelyekkel az Auto Pro rendelkezik (KC, FCC, CE és ROHS és TELEC). Ez még nem minden! Rendelkezésre áll továbbá egy további USB-port, amellyel saját videókat és fényképeket jeleníthet meg a kijelzőn. Nézze meg, mennyire kényelmes!

Beleértve

  • Tiktalik Auto Pro adapter x 1
  • USB-A - USB-C kábel x 1
  • USB-C - USB-C kábel x 1
  • Betájoló x 1

GyártóTiktaalik
ModellAuto Pro
ProcesszorNégymagos RK3328, 1,8 GHz
DDR működési memória2G
EMMC Flash belső memória8G
WiFi802.11a/b/g/n/ac/ax, 2,4G és 5G wifi 6
Bluetooth verzióBluetooth 5.0
USB128G
JellemzőkCarPlay vezeték nélküli támogatás, Android Auto vezeték nélküli támogatás, telefon tükrözés támogatás, Split Screen funkció.
Carplay funkció felismerési idő3 másodperc
KompatibilitásA vezetékes Car Play-t támogató járművek; iOS 10s és újabb / Android 11 és újabb rendszerek
Üzemeltetési környezet-20℃ - 65℃
Méretek85 x 58 x 17 mm
Súly65 g

Adatok
EAN:
5905316145337
Gyártói cikkszám:
Autopro
Gyártó:
TIKTAALIK
Cikkszám:
I-29145
Tömeg:
218 g/db