Hőmérő és páramérő SwitchBot Hőmérő és Páramérő
Hőmérő és páramérő SwitchBot Hőmérő és Páramérő
5 990 Ft

Hőmérő és páramérő SwitchBot Hőmérő és Páramérő

Thermometer and Hygrometer SwitchBot Thermometer and Hygrometer
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 451 db
5 990 Ft
Külső Raktár
451 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Hőmérő és higrométer SwitchBot Hőmérő és Higrométer

Tartsd minden követése alatt. A SwitchBot hőmérő és higrométer pontosan méri a páratartalmat és a hőmérsékletet, egy fejlett érzékelő révén biztosítva megbízható teljesítményét. Összekapcsolhatod a SwitchBot Hub Plus / Mini vezérlőpanellel, hogy távolról irányítsd az eszközeidet, hangvezérléssel vezérelhesd őket, és automatizáltan működtethesd őket.

Rendkívül pontos

Válassz olyan hőmérőt és higrométert, amire megbízhatóan számíthatsz. A SwitchBot eszköze előnyt élvez egy fejlett érzékelővel, amely lehetővé teszi a páratartalom és a hőmérséklet rendkívül precíz mérését. Emellett az adatok körülbelül 4 másodpercenként frissülnek, ami azt jelenti, hogy mindig naprakész információkhoz férhetsz hozzá. Választhatsz is az °C vagy °F mértékegység közül. Az eredmények kényelmes olvasásáért beépített kijelző gondoskodik.

Sok lehetőség az alkalmazásban

Add hozzá eszközödet az alkalmazáshoz, és szerezd be a kényelmes hozzáférést a mérési előzményekhez (a legutóbbi 5 heti előzményekhez vagy korlátlan felhő-tárhelyhez, ha használod a vezérlőpanelt). A termék Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonodhoz, és akár 120m távolságra is működik. Az adatokat CSV fájlokba is exportálhatod. Emellett különleges értesítéseket is fogsz kapni. Például, ha a gyermeked szobájában a hőmérséklet egy bizonyos szint alá esik, azonnal értesülni fogsz róla! Megjegyzés: Az említett funkciók használatához a SwitchBot Hub Mini vezérlőpanel szükséges.

Még több kényelem okos vezérlőpanellel

Kapcsold össze eszközeidet a SwitchBot Hub Mini intelligens vezérlőpanellel, és szerezz lehetőséget kényelmes irányításukhoz távolról. Az Amazon Alexa, Siri és Google Asszisztens kompatibilitásának köszönhetően hangutasításokkal üzemeltetheted a felszereléseidet - még mozgásra sem kell emelned egy ujjat sem! A hőmérő működik az IFTTT-vel is. Emellett automatizálhatod az eszközeidet - például bekapcsolódhat az légkondicionáló, amikor a hőmérséklet kiválasztott szintre emelkedik, vagy elkezdhet dolgozni a párologtató, amikor a páratartalom a szobában túlzottan lecsökken.

Gondosan tervezett - hosszú élettartam

A hőmérőt erős kialakítása jellemzi, ezért hosszú ideig szolgálja Önt. Könnyedén elhelyezheti bármely sík felületen, rögítse fel a falra vagy rögzítse hűtőszekrényéhez mágnessel. Az eszköz működtetéséhez csak 2 AAA elemre van szükség, amelyek a csomagban találhatók. Ne féljen a gyors elemcsere szükségességétől - az eszköz munkaideje körülbelül egy évig tart!

Sokféle alkalmazás

Ez a könnyű és kompakt eszköz sokféle célra tökéletes választás. Például hasznosnak találhatja gyermekének szobájában - segítségével bármikor ellenőrizheti, hogy nem túl hideg vagy túl meleg-e ott. Sikeresen használhatja üvegházban vagy borospincében is. Segítségével könnyedén gondoskodhat az optimális körülményekről ezeken a helyeken! A SwitchBot hőmérő és higrométer hasznos lesz az irodában vagy a konyhában is.

Termék tartalma:

  • Hőmérő és higrométer
  • Fémlemez matricával
  • Tartó
  • AAA elem x2
  • Használati utasítás

Specifikáció:

MárkaSwitchBot
NévSwitchBot Mérő
ModellSwitchBot MeterTH S1
SzínFehér
KapcsolatBLE 4.2 vagy újabb
Átviteli távolságAkár 120m (ideális körülmények között, akadályok nélkül)
Tápellátás2x AAA elem
Működési időKb. 1 év
Felbontás0,1°C / 0,1°F / 1%RF
Hőmérséklet mérési tartomány-20°C-tól 80°C-ig (-4°F-tól 176°F-ig)
Páratartalom mérési tartomány0-99%RF
Hőmérséklet mérési pontosság-20°C-tól 0°C-ig (-4°F-tól 32°F-ig): ±0,4°C / ±0,7°F;
0°C-tól 65°C-ig (32°F-tól 149°F-ig): ±0,2°C / ±0,4°F;
65°C-tól 80°C-ig (149°F-tól 176°F-ig): ±0,3°C / ±0,5°F;
Páratartalom mérési pontossága0-10%RF:
Adatok
EAN:
860038001772
Gyártó:
SwitchBot
Cikkszám:
I-27641
Tömeg:
94 g/db