Smartmi Fan Heater okos hősugárzó
Smartmi Fan Heater okos hősugárzó
26 790 Ft

Smartmi Fan Heater okos hősugárzó

Smartmi Fan Heater
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 250 db
26 790 Ft
Külső Raktár
250 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Smartmi Fan Heater

Az intelligens konvekciós fűtő gyorsan és hatékonyan felfűti bármely helyiséget. Az eszköz innovatív megoldásai és dizájnja lehetővé teszik a maximális kihasználást, hogy mindig élvezhesse a megfelelő hőmérsékletet.

Melegség minden helyen

Az 90 fokos levegő kiáramlási rendszer lehetővé teszi minden szoba gyors és pontos felmelegítését. A meleg levegő kifújása 1,5 m-re biztosítja a stabil áramlást, így a hő minden irányba eljut.

Gyors működés

Az 2000 W-os hatalmas teljesítményű PTC kerámia fűtőrendszer csak 3 másodperc alatt kezdi emelni a hőmérsékletet az üzembe helyezést követően, és mindössze 10 másodperc alatt éri el a stabil üzemi szintet. Az hatékony levegőkiáramlási móddal kombinálva a fűtő gyorsan felmelegíti a teret a kívánt hőmérsékletre.

Csendes motorüzem

Az eszköz a levegő kiáramlási elvétől függetlenül nagyon csendesen működik. A motor minimális hang kibocsátására tervezték, a speciálisan megformázott ventilátorlapátok használatának köszönhetően. Annak ellenére, hogy csendes, 36 dB-os üzemben van, a fűtő rendkívül hatékony marad.

Zöld dizájn

Az eszköz környezetbarát anyagok felhasználásával készült, amelyek megfelelnek az EU RoHS irányelvnek, amely nem engedélyezi az egészségre vagy környezetre káros anyagok használatát. Egyidejűleg az ABS polikarbonát anyag rendkívül tartós és hőálló.

Vezeték nélküli működés

A fűtőt akár az ágyból is távirányítóval lehet vezérelni. A minimalista, kis vezérlő könnyű kezelést tesz lehetővé. Nincs szükség arra, hogy közvetlenül a fűtő felé mutassa, a 2,4 GHz-es távirányító bármilyen pozícióval megbirkózik.

Egyszerű működési módok

Egyszerű és intuitív módon lehet választani a két fő mód között: meleg és közepes levegő. Emellett a készülék négy előre meghatározott üzemmóddal rendelkezik, amelyek az üzemidőben és a levegő hőmérsékletének beállításában különböznek, hogy megfeleljenek minden felhasználó igényeinek.

Biztonsági rendszerek

A fűtő speciális védelmekkel van felszerelve a maximális kényelem érdekében. Ha az eszköz túlmelegszik vagy felfordul, a biztonsági rendszer automatikusan kikapcsolja az áramellátást és leállítja a fűtőt. Továbbá, a konvektort csatlakoztatva a Xiaomi Home alkalmazáshoz, bekapcsolható a gyermekvédelem.

Kis méret

A készülék kis, kompakt mérete lehetővé teszi a használatát bármely helyiségben. Mindössze 0,05 m2 helyet foglal el, kényelmes használni és tárolni.

GyártóSmartmi
ModellIntelligens konvekciós fűtő
Gyártói kódZNNFJ07ZM
Névleges teljesítmény2000W
Névleges feszültség230V
Névleges frekvencia50Hz
SzínFehér
Wi-Fi frekvencia2.4 GHz
Méret230 x 220 x 608 mm

Adatok
EAN:
6970403201431
Gyártói cikkszám:
ZNNFJ07ZM
Gyártó:
Smartmi
Cikkszám:
I-18976
Tömeg:
10,451 kg/db