Smartmi Párásító 2 okos párásító
Smartmi Párásító 2 okos párásító
42 690 Ft

Smartmi Párásító 2 okos párásító

Smartmi Evaporative Humidifier 2 okos párásító
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 974 db.
42 690 Ft
Részletek

Smartmi Párologtató 2

A Smartmi levegőpárologtatója párolgási módszerrel éri el a legmagasabb páratartalmat. Az elpárologtatás során a száraz levegőt beszívja, áthalad rajta a párologtató és tisztító szűrőkön belül a készülékben, majd teljesen páradúsítottan és szennyeződésektől mentesen visszaengedi azt a környezetbe. Az újított kialakítás intuitívabb vezérlést tesz lehetővé. Az innovatív motor és a nagy kapacitás kombinációja hosszú működést tesz lehetővé, így a megfelelő páratartalomról gondoskodik.

Modern motor

Az innovatív és megbízható motor 36 forgó lapáttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a természetes környezet párologtatását imitáló gőz kibocsátását. Az 260 ml/órával történő páramennyiség adagolása optimális hidratálást biztosít minden helyiségben még rövid idő alatt is.

Az összes elem tisztasága

A vízzel folyamatos érintkezésben levő komponensek speciális anyagból készültek, amelyek ellenállnak a baktériumoknak és a szennyeződések a lerakódásnak. Ez biztosítja, hogy a víz tiszta maradjon és legfeljebb 99% -ig mentes legyen a mikroorganizmusoktól. Emellett egy rendszer is ki lett dolgozva, amely a teljesen nedves elemeket 8 órán belül megszárítja, amikor minden víz felhasználásra kerül. Így a készülék soha nem áraszt el kellemetlen, párás szagot.

Könnyű használat

A készülék egy LED kijelzővel van felszerelve, amely megjeleníti a legfontosabb információkat, például a páratartalom százalékos szintjét, a működési módot vagy a víztartály jelenlegi állapotát. Emellett a kijelzőn találhatók az összes vezérléshez szükséges gombok. A párologtatót a Mi Home alkalmazással is vezérelheti, még akkor is, ha távol van a készüléktől.

Hosszú működési idő

A 4 literes víztartály 15 órás folyamatos működést tesz lehetővé a készüléknek, amely könnyedén hidratálja akár nagyobb terek levegőjét is. Amikor nincs víz, könnyen pótolható, akár a párologtató működése közben is, ahol található egy gőzt kibocsátó nyíláson keresztül.

Optimális körülmények

A készülék nem képez ködöt, vagy nem gyűjt nagyobb vízcseppeket, így annak felülete száraz marad. Ideális eszköz az allergiások, kisgyermekek vagy idős emberek számára, a párologtató nem bocsát ki káros baktériumokat, de lehetőséget biztosít azoknak, akiknek kevésbé működnek a tüdeje a szükséges optimális levegőnedvesség fenntartására.

Energiahatékony és csendes

Az alacsony 34,7 dB-es zajszint lehetővé teszi a párologtató nappali és éjszakai használatát egyaránt. Emellett a készülék rendkívül energiahatékony, folyamatos működés mellett csak 8 W teljesítményt fogyaszt, amely lehetővé teszi a stabil és környezetbarát működést.

GyártóSmartmi
ModellPárologtató 2
Gyártói kódCJXJSQ04ZM
PáramennyiségPárologtató
Páratartalom emelés hatékonysága260 ml/óra
Víztartály kapacitása4 L
SzínFehér
Hangerő34-50 dB
Teljesítmény fogyasztás8 W
Tömeg5,1 kg
Méret240 x 240 x 363 mm

Adatok
EAN:
6970403201561
Gyártói cikkszám:
CJXJSQ04ZM
Gyártó:
Smartmi
Cikkszám:
I-18978
Tömeg:
7,74 kg/db.