4 darabos szűrő szett Split ND Freewell a DJI Mavic 3-hoz
4 darabos szűrő szett Split ND Freewell a DJI Mavic 3-hoz
36 690 Ft

4 darabos szűrő szett Split ND Freewell a DJI Mavic 3-hoz

Set of 4 filters Split ND Freewell for DJI Mavic 3
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 8 db
36 690 Ft
Külső Raktár
8 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

4 darab osztott ND Freewell szűrő szett a DJI Mavic 3-hoz

A Freewell 4 darabos osztott ND szűrős készlete elengedhetetlen kiegészítő mindazok számára, akik kiegyensúlyozott expozíciót szeretnének elérni és gyönyörű tájakat szeretnének rögzíteni a DJI Mavic 3 drónnal. A szett tartalmaz négy osztott ND (osztott semleges sűrűségű) szűrőt - egy UV/ND8 szűrőt, egy ND2/ND16 szűrőt, egy ND4/ND32 szűrőt és egy ND8/ND64 szűrőt a lencsébe bejutó fény mennyiségének szabályozásához és a megfelelő expozíció eléréséhez.

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/2

Különböző világítási viszonyokkal a fejben

Keres egy módot arra, hogy lélegzetelállító felvételeket készítsen különböző világítási viszonyok között? A Freewell szűrők segítenek ebben! A készlet 4 különböző ND szűrőt tartalmaz, amelyek csökkentik a lencséhez érkező fény mennyiségét, lehetővé téve a tökéletes expozíciót bármely helyzetben. A rendelkezésre álló lehetőségek közé tartozik egy UV/ND8 szűrő, egy ND2/ND16 szűrő, egy ND4/ND32 szűrő és egy ND8/ND64 szűrő - most könnyen beállíthatja a szűrő értékét a viszonyoknak megfelelően. Akár fényes napsütésben szeretne fényképeket készíteni, akár elmosódással szeretne hatást elérni, lenyűgöző eredményeket érhet el a Freewell-lel!

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/5

Magas minőségű kivitelezés

A szűrők kiváló minőségű német optikai üvegből készülnek, amely rendkívül ellenálló a karcolásokkal, a porral vagy az olajszennyeződésekkel szemben. Tehát biztos lehet benne, hogy hosszú ideig jó állapotban tartja őket! Nincs probléma a beillesztéssel sem. Ráadásul nem kell aggódnia amiatt, hogy akadályozzák a drón működését! Egy tok is tartozik a szűrők biztonságos tárolásához és védelméhez.

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/3

Tartalom

  • UV/ND8 szűrő
  • ND2/ND16 szűrő
  • ND4/ND32 szűrő
  • ND8/ND64 szűrő
  • tok
Gyártó Freewell
Modell FW-MC3-SPLITND
Compatibilitás DJI Mavic 3
Súly 3,1 g

Adatok
EAN:
6972971860621
Gyártói cikkszám:
FW-MC3-SPLITND
Gyártó:
Freewell
Cikkszám:
I-30704
Tömeg:
127 g/db