Remax Warmie RT-H18 lábmelegítő
Remax Warmie RT-H18 lábmelegítő
14 090 Ft

Remax Warmie RT-H18 lábmelegítő

Remax Warmie RT-H18 foot warmer
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 4 db
14 090 Ft
Külső Raktár
4 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Remax Warmie lábtartó

Készülj fel a hideg napokra és biztosítsd be, hogy a lábad hatékonyan felmelegedjen. A Remax Warmie lábtartó 400 wattos teljesítményével, rövid idő alatt felmelegszik és rendkívül könnyen használható. Az eszköz serkenti az akupunktúra pontjait a lábakon, ezzel hozzájárulva az egészség és a vérkeringés javulásához. Egy beépített chip garantálja a biztonságot és ellenőrzi a hőmérsékletet.

Remax/RT-H18/2

3 másodperc alatt készen áll

Ha gyors és hatékony megoldást keresel a lábaid felmelegítésére, a Remax Warmie lábtartó lesz a tökéletes megoldás. Az eszköz mindössze 3 másodperc alatt melegszik fel, és egy fejlett PTC kerámia fűtővel rendelkezik, ami hatékony és biztonságos hőforrást garantál.

Remax/RT-H18/1

Megbízható

A Warmie lábtartónak több légcsatornája van, ami segítségével a hő egyenletesen eloszlik a lábaidon, mind a lábujjakon, mind a sarkakon. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy kellemes melegséget és kényelmet élvezhess még a rendkívül hideg napokon is. Ezenkívül nem kell aggódnod a biztonság miatt sem. Az eszköz védelmet nyújt a túlhevülés ellen, és folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet. Ez minimalizálja minden kockázatot.

Remax/RT-H18/3

Házimoxaterápia

A Remax Warmie lábtartóval élvezheted a moxaterápia előnyeit otthoni környezetben. Az eszköz lehetővé teszi, hogy serkentsd a lábadon lévő akupunktúra pontokat, amelyek a test különböző szerveknek felelnek meg. Ennek eredményeként javul a vérkeringés és segít csökkenteni az izomfájdalmakat is.

Remax/RT-H18/4
Gyártó Remax
Modell RT-H18
Anyag ABS
Névleges feszültség AC 220V
Névleges teljesítmény 400 W
Méretek 309 x 410 x 108 mm
Tömeg 1,6 kg

Adatok
EAN:
6954851205524
Gyártói cikkszám:
RT-H18
Gyártó:
Remax
Cikkszám:
I-31299
Tömeg:
2,736 kg/db