Orico NSN-C1-GY-BP laptop állvány (szürke)
Orico NSN-C1-GY-BP laptop állvány (szürke)
7 090 Ft

Orico NSN-C1-GY-BP laptop állvány (szürke)

Orico NSN-C1-GY-BP laptop stand (gray)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 2 db
7 090 Ft
Külső Raktár
2 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Orico NSN-C1-GY-BP laptop állvány (szürke)

Most már élvezheti a kényelmet, amikor dolgozik, információt keres az interneten, vagy filmeket néz. Az Orico laptop állvány megadja az álmokban látott kényelmet, és megelőzi a hátfájást! A 7 fokozatú magasságállítás lehetővé teszi az optimális beállítást az igényeihez, és egy speciális nyílás biztosítja jobb hőleadást. Ugyanakkor a termék könnyű és hordozható, de mégis tartós.


7 fokozatú magasságállítás

Állítsa be az állványt az igényei szerint. A termék lehetővé teszi a 7 fokozatú magasságállítást 9,6-16,4 cm tartományon belül. Ennek köszönhetően sikeresen elhelyezheti úgy, hogy a laptop képernyőjét a megfelelő szögben nézze, és elkerülje a lehajolást, és így a lehetséges hátfájást.


Sokféleképpen használható

A laptop állvány számos alkalmazási lehetőséget kínál. Sikeresen használhatja munkában - ennek köszönhetően a laptopot olyan módon helyezheti el, hogy kényelmes legyen a hosszú használat órái alatt. Lehetővé teszi továbbá a kényelmes filmek és sorozatok nézését. Szeret edzeni és tréningeket nézni egyszerre? Az Orico márkájú állvány ebben is segít!


Készült az Ön eszközeihez

Használ laptopot a munkában? Vagy gyakran nézel videókat a tabletjén? Az Orico márkájú állvány biztosan jól jön Önnek! A termék kezelni tudja a piac legnépszerűbb eszközeinek többségét. Tartós ABS műanyagból készült, így könnyedén kezeli mind a tableteket, mind a laptopokat.


Páratlan stabilitás

Az állvány olyan tervezésű, hogy páratlan stabilitást nyújtson az eszközeinek. Az alsó oldalán található csúszásmentes talpak garantálják, hogy ne csússzon a padló vagy az asztal felületén. Biztosítják azt is, hogy a laptop helyére a helyes helyen helyezze el, megvédve azt egy esetleges leeséstől.


Hatékony hőleadás

Aggodalmaskodik, hogy a laptopja túlmelegedhet? Ne legyen! Az állvány gondosan átgondolt kialakítása és a hőálló ABS műanyag használata jobb és hatékonyabb hőleadást biztosít. Most már dolgozhat, filmet nézhet és a legdinamikusabb játékokat is játszhat gond nélkül.


Majdnem bárhová elkísérheti

Üdülésre vagy üzleti útra készül? Vagy talán el szeretné vinni az állványt dolgozni? Semmi gond! A termék rendkívül könnyű és hordozható - szállítása nem jelent kihívást. Szükség esetén összehajthatja az állványt, hogy még kevesebb helyet foglaljon el. Így könnyedén beleillesztheti a táskájába, bőröndjébe vagy hátizsákjába.


Az utolsó részletig kidolgozva

Az Orico laptop állvány tökéletesen átgondolt kialakításával is lenyűgöző. Modern, minimalista designja valószínűleg sok felhasználónak tetszik. A terméket az is jellemzi, hogy rendkívül kellemesen tapint, így az ujjlenyomatok nem maradnak láthatóak a felületén, és tisztán tartása gyerekjáték.


Specifikáció:

gyártó Orico
modell NSN-C1-GY-BP
Anyag ABS
Magasságállítás 7 fokozatú
Méretek 278 x 278 x 21 mm

Adatok
EAN:
6936761879613
Gyártói cikkszám:
NSN-C1-GY-BP
Gyártó:
Orico
EAN:
6936761879613
Cikkszám:
I-28306
Tömeg:
759 g/db