Omoton Laptop állvány LD01 (Szürke)
Omoton Laptop állvány LD01 (Szürke)
8 690 Ft

Omoton Laptop állvány LD01 (Szürke)

Omoton Laptop stand LD01 (Grey)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 16 db
8 690 Ft
Külső Raktár
16 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Omoton Laptop Stand LD01 (szürke)

Gyakran használja a laptopját külső monitorral és billentyűzettel? Az Omoton LD01 laptop állvány segít helyet takarítani az asztalán és rendezetté tartani! Megteszi, hogy függőlegesen tárolhatja eszközét, és kompakt méretével kitűnik. Az elhelyezkedés szélessége az mellékelt imbuszkulccsal állítható. A termék emellett rendkívül masszív szerkezetével is kitűnik.

Több hely az asztalán

Ez a kompakt állvány lehetővé teszi a laptop függőleges tárolását töltés vagy külső monitor használata közben. Ez lehetővé teszi az asztalának jobb szervezését, és több helyet nyer! Az kiegészítő az állítható szélességével (14-69 mm) is kitűnik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak különböző laptop modellekkel, hanem okostelefonokkal, tabletekkel vagy billentyűzettel is kompatibilis.

Kivételes stabilitás

Az állvány széles alappal van ellátva, így rendkívül stabil. Ne aggódjon, hogy az állványon elhelyezett eszköz felborul! A terméknek szilikon párnái is vannak, amelyek megakadályozzák az asztalon való csúszást. Megóvják a laptopját a karcolásoktól is.

Kiváló minőségű kidolgozás

Az állvány minőségi alumínium-ötvözetből készült, amelyet további CNC megmunkálásnak is alávetettek. Ezáltal rendkívül erős. Ezenkívül karcolás- és kopásálló is. Sokáig szolgálni fog! Ráadásul ez a kiegészítő nagyon jól néz ki - fantasztikusan fogja díszíteni az asztalát!

Tartalékolt

  • Laptop állvány
  • Imbuszkulcs

GyártóOmoton
ModellLD01
SzínSzürke
AnyagAlumínium-ötvözet + szilikon
Szélességállítás14 mm-től 69 mm-ig
Méretek95 x 150 x 47 mm
SúlyKörülbelül 600 g

Adatok
EAN:
6975969180046
Gyártói cikkszám:
LD01 Grey
Gyártó:
Omoton
Cikkszám:
I-27428
Tömeg:
510 g/db