IP FloodLight Camera Laxihub F1-TY WiFi 1080P Tuya
IP FloodLight Camera Laxihub F1-TY WiFi 1080P Tuya
25 290 Ft

IP FloodLight Camera Laxihub F1-TY WiFi 1080P Tuya

IP FloodLight Camera Laxihub F1-TY WiFi 1080P Tuya
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 55 db
25 290 Ft
Külső Raktár
55 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

IP FloodLight kamera Laxihub F1-TY WiFi 1080P Tuya

A Laxihub márka segítségével biztosítsa otthona biztonságát. A Laxihub F1-TY kültéri IP kamera kristálytiszta képeket rögzít Full HD 1080p felbontással. Az 135°-os széles látószög tovább fokozza a látómezőt. A Laxihub F1-TY jó láthatóságot biztosít (éjjel akár 10 m távolságig) és tiszta kétirányú hangot is. További előny a mesterséges intelligenciával támogatott mozgásérzékelés. Amikor a kamera észleli a mozgást, értesítést küld a telefonjára.

2100 lumen tökéletes fényerő

A Laxihub F1-TY kültéri IP kamera egy Tuya LED lámpával van felszerelve, amely hihetetlen fényerőt biztosít. A Laxihub kamera akár 2100 lumen fényerősséget tartalmaz, hogy pontosan megvilágítsa az útját, a bejárati ajtót vagy a garázs környékét. Ez segít megkönnyíteni az otthonba való belépést, de elrettentheti a lehetséges betolakodót is. A kamera kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant alkalmazással.

Világítás irányítása saját módon

A Laxihub F1-TY kamera világítása mozgáshoz van kapcsolva, így az F1-TY felcsillan, amikor az infravörös érzékelő mozgást észlel. A kamera ezután videót rögzít - a videó időtartama 60 másodperctől akár 180 másodpercig terjedhet. A fényt a telefonon lévő alkalmazás segítségével is kézzel vezérelheti, ahol előkészíthet ütemezést is.

Kétirányú hang és könnyű kommunikáció

A Laxihub F1-TY segítségével kommunikálhat vendégeivel és háztartási tagjaival. Nem csak láthatja őket az alkalmazásban, hanem fontos információkat is átadhatnak egymásnak. Az F1-TY beépített, ultragyors mikrofonjával és zajszűrő hangszórójával bárhol, bármikor beszélhet. Például kérheti a szállító személyt, hogy hagyja el a csomagot az ajtajánál.

Vízálló és tartós

A Laxihub F1-TY kültéri IP kamera az év minden szakában jól működik, mivel időjárásálló. Az IP65 vízálló kialakítás biztonságos és pontos felvételeket garantál, függetlenül az esőtől vagy a hótól.

Tuya Smart és Arenti

A Laxihub F1-TY kültéri IP kamera kompatibilis az Arenti alkalmazással. Továbbá kompatibilis a Tuya Smart alkalmazással, amely maximális lehetőségeket biztosít és lehetővé teszi számos gyártó különböző eszközeinek kényelmes szinkronizálását. Az alkalmazás révén ellenőrizheti a helyzetet a családtagjaival - egyszerűen ösztönözze őket a letöltésére és osztozzon a kamera hozzáférésén. Ennek fontos jelentősége, hogy bármikor visszavonhatja.

Adatok
EAN:
6972055682897
Gyártói cikkszám:
F1-TY
Gyártó:
Laxihub
EAN:
6972055682897
Cikkszám:
I-23031
Tömeg:
1,606 kg/db