JIMMY HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó
JIMMY HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó
100 890 Ft

JIMMY HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó

JIMMY HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 62 db
100 890 Ft
Külső Raktár
62 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Jimmy HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó

Spóroljon időt azzal, hogy egyszerre porszívóz és fel is mos! Az erőteljes motorral és a dupla víztartállyal felszerelt Jimmy HW8 mindenféle szennyeződést pillanatok alatt feltakarít, legyen szó bármilyen porról, koszról vagy cipőnyomról. A készüléket egyszerű és kényelmes használni, a beépített LED kijelzője pedig könnyebbé teszi a működtetését. A cserélhető akkumulátor egyetlen töltéssel 25 perces működési időt biztosít.

Teljes padlótisztítás

Mostantól még gyorsabban, még hatékonyabban és még kényelmesebb feltakaríthat otthonában! A Jimmy HW8 gond nélkül elbánik mindenféle szennyeződéssel. Felszívja a kisebb és nagyobb darabokat, az állatszőröket és még a szőnyegbe ragadt hajszálakat is eltávolítja. Emellett könnyedén megszabadítja lakását a foltoktól és kiömlött italoktól is. Többé nem kell külön porszívóznia és felmosnia! A Jimmy-vel ezt egyszerre is megteheti!

Dupla víztartály

A Jimmy-vel biztos lehet benne, hogy mindig tiszta vízzel fogja megtisztítani a padlóját! A készülék egy dupla tartállyal lett felszerelve: a tiszta víztartályba 450 ml vizet tölthet, a koszos víztartály pedig 350 ml koszos vizet tud összegyűjteni. A tartály úgy lett kialakítva, hogy könnyű legyen betenni és kivenni, valamint meg is tisztíthatja, amennyiben szükséges.

Állítható vízpermet

A foltok és csíkok már a múlté! A Jimmy HW8 precíziós vízporlasztásos technológiát használ, hogy gyorsan és hatékonyan megküzdjön a szennyeződésekkel! Emellett a készüléken állíthatja a permetezni kívánt víz mennyiségét, amihez csupán egy gombot kell megnyomnia! Mostantól könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is, anélkül, hogy tocsogna a padló a vízben.

Hatékony porszívás

A Jimmy HW8 egy nagy teljesítményű kefés motorral lett felszerelve, ami pillanatok alatt hatékonyan megszünteti a port, morzsákat és egyéb szennyeződéseket. Két sebességi fokozat közül is választhat, amivel könnyedén a saját igényeire vagy a kosz mértékére szabhatja a porszívó működését. Emellett pedig a zavaró hangok miatt sem kell aggódnia, mivel a készülék meglepően halkan működik!

Tisztítás egy gombnyomásra!

Többé nem kell bekoszolnia a kezét vagy időt áldoznia arra, hogy megtisztítsa a porszívót! A Jimmy HW8 egy speciális öntisztító mechanizmussal lett felszerelve: csupán egy gombot kell megnyomnia és a cső azonnal megtisztítja magát a tiszta víztartályban lévő vízzel. Ezzel a módszerrel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a porszívóját, megelőzheti a baktériumok elszaporodását és csökkentheti a kellemetlen szagokat is. Nézze meg, hogy mennyire egyszerű!

Beépített LED kijelző

Mitől olyan egyszerű a HW8 működtetése? A készülék egy beépített LED kijelzővel rendelkezik, ami segítségével valós időben férhet hozzá a legfontosabb információkhoz: könnyedén ellenőrizheti a töltöttségi szintet és a kiválasztott üzemmódot is. Emellett a képernyőn megjelenő ikonok jelzik, amennyiben a koszos víztartály teli van vagy a tiszta víztartály üres.

Válassza a vezeték nélküli megoldást!

Szabaduljon meg az összegabalyodott kábelektől! A Jimmy HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosóval olyan kényelmet kap, amit megérdemel! A készülék nagyon könnyű, így gond nélkül bárhová magával viheti, akár fel az emeltre vagy le a garázsba. Ezen kívül az ergonomikus fogantyújával könnyebben takaríthat vele, valamint a gombokhoz is kényelmesen hozzáférhet.

Hosszú működési idő - cserélhető akkumulátor

A Jimmy-vel nem kell megállnia takarítás közben, hogy feltöltse a készüléket! A HW8 egyetlen töltéssel 25 percig képes működni, ami elég ahhoz, hogy egy nagyobb házat is kitakarítson. Emellett extra akkumulátort is vásárolhat hozzá, amivel gyorsan és kényelmesen megduplázhatja a működési idejét! Ezen kívül a hozzátartozó állványon egyszerre tárolhatja, töltheti, de még meg is tisztíthatja a porszívót. Ezzel időt és helyet spórolhat otthonában!

Legyen még tisztább az otthona!

A készletben még egy univerzális tisztítóoldatot is találni fog, amivel még alaposabban megtisztíthatja otthonát. Többfajta padlón is használhatja, legyen szó akár csempéről vagy laminált padlóról. Gyors fertőtlenítést és hosszantartó antibakterális hatást biztosít, a használata pedig teljesen biztonságos és nem ártalmas az egészségre sem: nem tartalmaz klórt és alkoholt. A tisztítószer alkalmazásával könnyedén tiszta és egészséges környezetet teremthet az otthonában!

Rúdporszívó

  • Akkumulátor
  • Töltőbázis
  • Kiegészítő állvány
  • Adapter
  • Tisztítókefe
  • 500 ml-es tisztítószer
MárkaJIMMY
ModellHW8
Teljesítmény220W
MotorKefés
Feszültség28.8V
Töltési idő5 óra
Működési idő25 perc
Tiszta víztartály kapacitása0.45l
Koszos víztartály kapacitása0.35l
LED kijelzőIgen
Cserélhető akkumulátorIgen
Vízpermet szabályozásIgen
TöltésTöltő állvány
Extra kefehengerNem
Tisztítószer500ml
Súly5,23 kg

Adatok
Teljesítmény:
220 W
Zajszint:
78 dBA
Piszkos víztartály kapacitása:
0,35 L
Tiszta víztartály kapacitása:
0,45 L
Motor típus:
Silnik szczotkowy
EAN:
6946499310296
Funkció:
Porszívózás, mosás és súrolás
Gyártói cikkszám:
HW8
Gyártó:
JIMMY
Moc ssania:
7 000 Pa
Typ filtra:
Filtr piankowy
Moc:
220 W
Funkcja:
Odkurzanie, mycie i szorowanie
EAN:
6946499310296
Válasszon egy változatot:
Akkumulátoros porszívó és felmosó JIMMY HW8
Névleges feszültség:
28,8 V
Szívási nyomás:
7 Kpa
Szennyvíztartály kapacitása:
0,35 L
Tiszta víz tartály kapacitása:
0,45 L
Motor típusa:
Kefés motor
Cikkszám:
I-21787
Tömeg:
10,955 kg/db