InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
8 590 Ft

InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)

InFace CF-03D Ionos arctisztító (szürke)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 101 db
8 590 Ft
Külső Raktár
101 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

InFace Ionos Arcüreges Készülék CF-03D (szürke)

Az inFace márka terméke alapos arctisztítást kínál ionok, kék és piros fény és hőterápia segítségével. Serkenti a kollagén termelődését, antibakteriális hatással rendelkezik és fokozza a kozmetikumok hatékonyságát. Ráadásul a termék fröccsenésálló (IPX6), és könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén tárolható. A csomagban megtalálható egy USB töltőkábel is.

Negatív ion importálás

A készülék rendelkezik egy olyan móddal, amely kombinálja a negatív ion importálást, rezgést, piros fényt és 42°C hőmérsékletet. A hő kinyitja a pórusokat, míg a magas frekvenciájú rezgés kisebb molekulákra bontja a tápanyagokat, hogy könnyebb legyen a felszívódásuk. Emellett, a 640 nm hullámhosszú piros fény behatol a bőr mélyebb rétegeibe, javítja a keringést és serkenti a kollagén termelődést. Eközben a negatív ionok hatására a kozmetikumok jobban felszívódnak.

Pozitív ion exportálás

Egy másik mód hőt, pozitív ionokat és rezgést használ. Az 42°C hőmérséklet és a kellemes rezgések javítják a vérkeringést, elősegítik az anyagcserét és helyreállítják a bőr rugalmasságát. Emellett a rezgések kisebb részecskékre bontják a sminkmaradványokat, és a pozitív ionoknak köszönhetően azok eltávolítódnak a bőr felszínéről - ehhez helyezzen egy vattakorongot a készülék fejére.

Szövetségese az aknéval szembeni harcban

A CF-03D 460 nm hullámhosszú kék fényt használ, amelynek antibakteriális hatása van. Megszünteti a baktériumokat, gyulladást és az akné okozta hegesedést. A negatív ionok viszont megkönnyítik a kozmetikumok felszívódását, és a bőrt simává és egészségesnek tüntetik fel.

Fröccsenésálló

Az eszköz nagyobb kényelme érdekében IPX6 fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik. Így biztonságosan és kényelmesen használhatja anélkül, hogy aggódna a károsodás miatt. Megjegyzés: ne merítse a terméket vízbe.

Gondosan tervezett

A termék szokatlan bionikus designjával felkelti a figyelmet. Emellett a sok más hasonló termékhez képest sokkal kisebb és könnyebb kialakítással rendelkezik. Csak 75 g-ot nyom, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű és kényelmes lesz. Emellett a szilikon bevonat kellemessé teszi a CF-03D érzetét. Egy USB kábel is tartozik hozzá, amely segíti a készülék töltését - kb. 100 perc után újra használatra kész lesz.

Tartalmaz

  • arcüreges készülék
  • tok
  • töltőkábel
  • használati utasítás
GyártóinFace
ModellCF-03D
Színszürke
Akkumulátor kapacitása400 mAh
Névleges feszültség3.7V
Névleges teljesítmény3.7 W
Töltési időkörülbelül 100 perc
Súlykörülbelül 60 g

Adatok
EAN:
6971308400370
Gyártói cikkszám:
CF-03DSg
Gyártó:
InFace
EAN:
6971308400370
Cikkszám:
I-26379
Tömeg:
110 g/db