Havit MS753 univerzális egér (fekete&kék)
Havit MS753 univerzális egér (fekete&kék)
2 990 Ft

Havit MS753 univerzális egér (fekete&kék)

Havit MS753 universal mouse (black&blue)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 125 db.
2 990 Ft
Részletek

Havit MS753 univerzális egér (fekete és kék)

Az MS753 számítógép egér remekül működik mind a munkahelyen, mind otthon. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen használható mind a jobb- mind a balkezes emberek, gyermekek és felnőttek számára. Kiváló minőségű anyagokból készült - rendkívül tartós. Az előkelő minőségű optikai meghajtó sima működést biztosít az eszköznek, és a USB 2.0 port gyorsabb válaszidőt garantál.

Használati kényelem

Az egér ergonomikus kialakítása rendkívüli kényelmet biztosít használatkor. Ráadásul az eszköz kialakítása lehetővé teszi a jobb- és balkezes felhasználók számára is a könnyű használatot. Kényelmes gombok és görgő teszik a számítógéphasználatot sokkal könnyebbé és kellemesebbé.

Hosszú élettartam

3 millió kattintás élettartama rendkívül magas egy ilyen kis méretű modellre, és a használt anyagok különösen tartósak, ezáltal tovább növelve az eszköz élettartamát. A Havit MS753 egér meglepően tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben - tökéletesen szolgál majd sok éven át.

A munka kényelme a legmagasabb szinten

Az optikai meghajtó a MS753 egér legnagyobb előnye, mivel sima és precíz működést tesz lehetővé. A termék csendes gördítési technológiával van felszerelve, ami majdnem néma működést eredményez, ezzel magas kényelmet nyújtva. Az USB 2.0 porton keresztüli csatlakozás sokkal gyorsabb válaszidőt biztosít az eszköznek.

Gyártó Havit
Modell MS753
Szín Fekete és kék
Egér típusa Univerzális
Csatlakozás Kábeles, USB 2.0
Szenzor Optikai
Felbontás 1000 DPI
Gombok száma 3
Görgő Igen
Interfész USB

Adatok
EAN:
6950676221770
Gyártói cikkszám:
HV-MS753
Gyártó:
Havit
Cikkszám:
I-25768
Tömeg:
80 g/db.