Gosund EP2 WiFis okoskonnektor Tuya
Gosund EP2 WiFis okoskonnektor Tuya
5 690 Ft

Gosund EP2 WiFis okoskonnektor Tuya

Gosund EP2 WiFis okoskonnektor Tuya
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 4950 db
5 690 Ft
Külső Raktár
4950 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Gosund EP2 okoskonnektor

Mostantól még kényelmesebben vezérelheti az okosotthonát! A Gosund EP2 okoskonnektor többféle applikációval, valamint az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel is kompatibilis. Ezek segítségével távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit, ellenőrizheti az energiafogyasztásukat, valamint a hangjával is vezérelheti őket. Emellett ütemtervet is beállíthat, valamint a családtagjaival is megoszthatja a vezérlést!

Vezérelje bárhonnan az applikációval!

Az okosotthon vezérlése sosem volt ilyen egyszerű. A konnektor működik a Google Home, Gosund, TUYA és Smart Life platformokkal, így távolról is könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit. Emellett ütemtervet is készíthet: beállíthatja például, hogy a világítás automatikusan lekapcsoljon, amikor elmegy otthonról.

Hangvezérlés

Nincsen szabad keze főzés közben, de szüksége lenne egy kis világításra? Túl kényelmesen fekszik az ágyban és nem szeretne felkelni bekapcsolni a fűtést? Semmi probléma! Még ahhoz sem kell felkelnie, hogy elérje a telefonját. Az EP2 kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel, így csak a megfelelő parancsot kell mondania és már fel is kapcsolódik a világítás!

Ossza meg a vezérlést

A családtagjai is könnyedén vezérelhetik a csatlakoztatott eszközöket. Ehhez csupán meg kell osztani az applikáción belül a vezérlést a többiekkel, és így már bárki távolról működtetheti az eszközöket, ellenőrizheti az energiafogyasztást vagy beállíthat ütemterveket. A Gosund-al az egész családnak sokkal kényelmesebb lesz!

Búcsúzzon el a magas villanyszámláktól

A Gosund-al még pénzt is spórolhat! A csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását a telefonjáról ellenőrizheti, így mindig tudni fogja a pontos adatokat! Szeretne biztosra menni, hogy valamelyik eszköz nem fogyaszt túl sokat? Akkor állítsa be úgy, hogy csak akkor működjön, amikor szükséges!

Kevés helyet foglal és könnyű beüzemelni

Szabaduljon meg a nem túl praktikus készülékektől, amik túl nagy helyet foglalnak és elfoglalják az elosztón a helyet. Az EP2 olyan kicsi, hogy egyáltalán nem fog bezavarni, emellett pedig a beüzemelése sem fog gondot okozni! A használata teljesen biztonságos, nem fog túlmelegedni és megvédi a csatlakoztatott eszközöket az esetleges károsodásoktól.

Rendkívül strapabíró

Mitől lesz még olyan jó a Gosund EP2 okoskonnektor? Minőségi anyagokból készült, aminek köszönhetően rendkívül strapabíró. A tűzálló borítása garantálja a biztonságot, míg a foszfor-bronz csatlakozók és a továbbfejlesztett PCBA megakadályozzák a túlterhelést.

GyártóGosund
ModellEP2
Termékek mennyisége a dobozban1
AnyagTűzálló PC V0
Feszültség220-240V
Max. hatékonyság10A
Wi-Fi2.4GHz
ApplikációGosund / Smart Life / TUYA
KompatibilitásAmazon Alexa és Google Assistant
Max. áram10A
Max. teljesítmény2500W
Védelem típusaLED
IdőzítőIgen
ÁllapotjelzőLED
Energiafogyasztás mérésIgen

Adatok
EAN:
6972391283246
Gyártói cikkszám:
EP2
Gyártó:
Gosund
Cikkszám:
I-22006
Tömeg:
120 g/db