Gamer fejhallgató EKSA E5000 Pro.
Gamer fejhallgató EKSA E5000 Pro.
18 290 Ft

Gamer fejhallgató EKSA E5000 Pro.

Gaming headphones EKSA E5000 Pro
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 15 db
18 290 Ft
Külső Raktár
15 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Gaming fejhallgató EKSA E5000 Pro

Vállalja a kedvenc játék hősének szerepét az EKSA E5000 Pro-val. A játék fejhallgató 7.1-es térhangzást és két meghajtót kínál lenyűgöző, gazdagon részletes hangzást. Emellett két üzemmódot (Zene, Játék) kínálnak, hogy testre szabhassa teljesítményüket. Ráadásul a két mikrofon kiszűri a háttérzajt és pontosan felvételi a hangját, míg a széles kompatibilitás lehetővé teszi az EKSA E5000 Pro csatlakozását különböző eszközökhöz. Egyéb jellemzők között talál kábeleket, amelyekkel csatlakoztathatja a fejhallgatót a megfelelő felszereléshez.

EKSA/E5000Pro/3

7.1-es térhangzás

A fejhallgatók kivételes hangélményt nyújtanak a SoundBase 7.1 rendszernek köszönhetően. Ez mély basszus hangokat és szélesebb hangteret eredményez, ami lehetővé teszi, hogy hallja egy közeledő ellenfél lépéseit, lövéseket, robbanásokat és közelgő járműveket. Megjegyzés: a 7.1 hatás nem érhető el 3,5 mm-es kábellel. Ehhez használjon USB-C vagy USB-A kábelt.

EKSA/E5000Pro/1

Kettős meghajtó a jobb hangzás érdekében

A fejhallgatók két meghajtót használnak: egyik a mély hangokhoz, a másik a közép- és magashangokhoz. Ez a kialakítás jobb közvetlőségi élményt nyújt és megakadályozza a torzítást. Az EKSA DualPro csatornával testre szabhatja a hangot - csökkentse a torzítást, hangsúlyozza a basszust, vagy szerezzen gazdag közép- és magashangokat. A végeredmény az, hogy kiváló hangzást élvezhet, amely megkönnyíti az ellenfelek megtalálását és a győzelemhez vezető utat biztosít.

EKSA/E5000Pro/8

Kettős mikrofon rendszer

Az EKSA E5000 Pro egy kettős mikrofon rendszert használ. Ez azt jelenti, hogy a fejhallgatók rendelkeznek egy mikrofonnal a beszélgetéshez és egy zajszűrős mikrofonnal. Ennek eredményeként hangja pontosan felvételre kerül - biztos lehet benne, hogy a hívója hallani fogja önt. Az ENC technológia akár 99,8%-kal csökkenti a háttérzajt és erősíti a hangját a beszélgetés során. Emellett a mikrofon bármikor leválasztható, ha nem szükséges. A készlet tartalmaz egy szélvédőt is, amelyet könnyedén rátehet a mikrofonra.

EKSA/E5000Pro/7

2 üzemmód

Zenehallgatás, játék - az EKSA E5000 Pro tökéletesen működik mindkét helyzetben. Az állítható gombot használva az egyik fülhallgatón választhat 2 üzemmód közül. A Zene mód beállításával zenéhallgatáskor 3D-s sztereó hangzást élvezhet. A Játék mód viszont 7.1-es térhangzást kínál a magasabb szintű elmerüléshez. Válassza ki a megfelelő lehetőséget!

EKSA/E5000Pro/2

Kompatibilis

Az EKSA E5000 Pro további előnye a széles kompatibilitás. A fejhallgatók működnek számítógépekkel, laptopokkal, okostelefonokkal, PS4/5-tel, Xboxszal és Nintendo Switch-szel. Ráadásul a készlet tartalmaz 3,5 mm audio to USB-C, USB-C to USB-C és USB-C to USB-A kábeleket, amelyekkel csatlakoztathatja a fejhallgatókat a választott felszereléshez.

EKSA/E5000Pro/9

Kényelmes

Játssza kedvenc játékait anélkül, hogy fáradt lenne. A fejhallgatók EKSA CloudSoft magas minőségű fejhallgató borítással készültek, amelyek puhaak és nem irritálják a bőrt. Ráadásul a memóriahab kivételes kényelmet nyújt és nem okoz kellemetlen nyomást. A fülpárnák teljesen betakarják a füleit, és az állítható fejpánt lehetővé teszi az E5000 Pro személyre szabását. Ennek eredményeként hosszú ideig kényelmesen használhatja őket.

EKSA/E5000Pro/6

Könnyen használható

Az EKSA E5000 Pro-val a legfontosabb funkciók az ujjai hegyén vannak. Az egyik fejhallgatón vezérlőpanel is található, amelyről testre szabhatja a működését. Dedikált gombok segítségével állíthatja a hangerőt, lenémíthatja a mikrofont, beállíthatja az üzemmódot és be- vagy kikapcsolhatja a zöld háttérvilágítást.

EKSA/E5000Pro/4

Tartalom

  • fejhallgató
  • mikrofon
  • mikrofon szélvédő
  • táska
  • használati útmutató
  • 3,5 mm-es audio kábel USB-C-hez
  • USB-C - USB-C audio kábel
  • USB-C (hölgy) - USB (hím) kábel
GyártóEKSA
ModellE5000 Pro
Színfekete
Hangszóró átmérő50 mm
Impedancia55 Ω ± 15% (fejhallgató)
Érzékenység112 dB ± 3 dB (fejhallgató), -42 ± 3 dB (mikrofon)
Frekvenciaátvitel20 Hz - 20 kHz
MikrofonokUnidirekcionális a hívásokhoz és körbefogó ENC funkcióval

Adatok
EAN:
6974072490295
Gyártói cikkszám:
E5000Pro
Gyártó:
EKSA
Cikkszám:
I-32512
Tömeg:
798 g/db