Szűrő CPL PGYTECH DJI Mini 3
Szűrő CPL PGYTECH DJI Mini 3
9 790 Ft

Szűrő CPL PGYTECH DJI Mini 3

Filter CPL PGYTECH DJI Mini 3
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 32 db
9 790 Ft
Külső Raktár
32 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

PGYTECH DJI Mini 3 CPL szűrő

Szeretnéd eltüntetni a fényvisszaverődést a fényképeidről, de azért szeretnéd megőrizni az élénk, természetes és lenyűgöző színeket? Próbáld ki a PGYTECH CPL szűrőjét. Ez a termék kiváló minőségű japán AGC optikai üvegből és alumíniumból készül, ami nagyon könnyű, mégis tartós. Emellett forgatásával megváltoztathatod a polarizációs hatást, és speciális védőbevonatok védenek a szennyeződésektől és a sérülésektől. Telepítése nem lesz probléma számodra, mivel tökéletesen illeszkedik a DJI Mini 3-hoz.

PGYTECH/P-40B-011/3

Kiváló képminőség

Szeretnél lenyűgöző légifelvételeket készíteni? Ez könnyebb, mint gondolnád! A szűrő AGC többszörös vágású japán optikai üvegből készül, így tökéletesen csökkenti a fényvisszaverődést a vízfelszínek és az üvegablakokhoz hasonló felületekről. Ráadásul növeli a színmélységet és élénkebbé, kifejezőbbé teszi a képeket. Ez hasznos lesz, amikor a kék égbolt és a fehér felhők közötti kontrasztot szeretnéd megörökíteni. Ráadásul a polarizációs hatás megváltoztatásához egyszerűen forgasd meg a szűrőt.

PGYTECH/P-40B-011/2

Tartós és könnyen tisztítható

Ez a termék kiemelkedik rendkívül tartósságával és könnyen tisztíthatóságával. Kétoldalas bevonatának köszönhetően vízálló, ráadásul zsírtaszító is. Ez megkönnyíti a tisztán tartását. Hosszú ideig szolgálni fog, mivel ellenáll a karcolásoknak is.

PGYTECH/P-40B-011/6

DJI Mini 3-hoz készült

Nem kell aggódnod azért, hogy a kiegészítő lehúzza a drónodat és befolyásolja a repülési minőségét. A szűrő rendkívül könnyű és tartós, az alumínium keretének köszönhetően. Ráadásul ellenáll a korroziónak. Ráadásul tökéletesen illeszkedik a DJI Mini 3-hoz, így nem zavarja meg az egyensúlyát, és lehetővé teszi a nyugodt és izgalmas repülést.

PGYTECH/P-40B-011/1
Gyártó PGYTECH
Modell P-40B-011
Anyag AGC optikai üveg
Szűrő hatása Polarizációs blokkolás
Színhatás Csökkentett ködhatság, növelt telítettség/kontraszt, növelt tisztaság
Kompatibilitás DJI Mini 3

Adatok
EAN:
6970801339859
Gyártói cikkszám:
P-40B-011
Gyártó:
PGYTECH
Cikkszám:
I-30838
Tömeg:
92 g/db