Napkövető EcoFlow
Napkövető EcoFlow
512 690 Ft

Napkövető EcoFlow

Napkövető EcoFlow
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 5 db.
512 690 Ft
Részletek

EcoFlow Napkövető

Szerezzen még több energiát a napból! Az EcoFlow 2 tengelyes követője automatikusan követi a napot, így a napelem panelt mindig optimális szögben fogják érni a napsugarak. Masszív és ellenáll a károsodásoknak, a 4 lába pedig biztosítja a stabilitását. A készülék kompatibilis a legtöbb MC4 csatlakozóval felszerelt napelem panellel.

Automatikusan követi a napot

Az EcoFlow napkövető 2 tengelyen forog, hogy folyamatosan a megfelelő szögbe helyezze a napelem panelt. Ezzel a módszerrel még több napenergiához juthat és nem kell folyamatosan állítgatnia a napelemeket, az EcoFlow napkövetője megteszi ezt Ön helyett! Hagyja kint az éjszakára, majd reggel az első dolga lesz automatikusan követni a napsugarakat.

Okos kialakítás

A napkövető hosszú ideig segíteni fog a napsugarak elkapásában! Rendkívül strapabíró és szilárd, valamint 4 összecsukható lábbal lett felszerelve, amikkel stabilan megáll a kiválasztott felületen. Egyáltalán nem kell aggódnia, hogy el fog dőlni! Ezen kívül a felső tartója állítható, így könnyedén a napelem panel méreteihez állíthatja.

Még több napenergia Önnek!

Optimalizálja a panelek teljesítményét! Ez hogyan lehetséges? Az EcoFlow napkövetőjének használatával 30%-al több napenergiát nyerhet, mintha laposan fektetné ki a paneleket. Ez egy környezetbarát, mégis költséghatékony megoldás, amivel még több napenergiát nyerhet ki és még függetlenebb lehet a hálózati áramtól. Búcsúzzon el a magas villanyszámláktól!

Széles kompatibilitás

Felejtse el a kompatibilitási problémákat! A napkövetőre könnyedén felszerelhet bármilyen napelem panelt, nem csak az EcoFlow márkájúakat, hanem másokat is. Az egyetlen feltétel, hogy a panel MC4 csatlakozóval rendelkezzen és ne legyen túl nagy vagy túl nehéz. A maximális súly 25 kg, a méret pedig 2.4x1.1m. Döntsön a modern megoldások mellett és használja ki a napenergiát!

GyártóEcoFlow
NévNapkövető
Súly25kg
Méret2.5x1.5x1.5m (min. 2.5x1.1x1.1m)
Alkalmazható napelem max. súlya25kg
Alkalmazható napelem max. mérete2.4x1.1m
Dőlés tengelytartománya0-85°
Lengés tengelytartománya0-345°
ApplikációTámogatott
Támogatott operációs rendszerekiOS, Android
Akkumulátor kapacitása5000mAh
Cella típusaNCM
Szavatossági idő1 év (teljesen feltöltve)
Akkumulátor élettartama500 ciklus (80%-os kapacitás)
Működési hőmérséklet-10°C-40°C (optimális hőmérséklet: 25°C)
VízállóságIP54
Szélállóság50km/h-ig (erős szél)

Adatok
EAN:
4897082665311
Gyártói cikkszám:
50036001
Gyártó:
EcoFlow
Cikkszám:
I-24481
Tömeg:
57,682 kg/db.