Dash kamera DDPAI X5 Pro GPS 4k
Dash kamera DDPAI X5 Pro GPS 4k
90 790 Ft

Dash kamera DDPAI X5 Pro GPS 4k

Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 21 db
90 790 Ft
Külső Raktár
21 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek
:

DDPAI X5 Pro Dash kamera

A DDPAI X5 Pro dash kamera kiváló képminőséget nyújt akár 4K felbontásban, és dinamikus 1080p / 90FPS videót rögzíthet. Az eszköz rendelkezik egy fejlett navigációs rendszerrel és támogatja a magas sebességű 5GHz-es Wi-Fit. Emellett különleges parkolási módot is kínál, így autója éjjel-nappal biztonságban tartható. Lehetőség van fájlok tárolására egy eMMC lemezen (32GB) vagy akár 128GB kapacitású TF kártyán (nem tartalmazza). Akár 2 kamera is lehetővé teszi a műsor mindkét oldalának felvételét.

DDPAI/X5-Pro/7

Nagyszerű képminőség

A kamera Sony IMX415 érzékelővel van felszerelve, amely 7 lencsével és F1.8 rekesznyílással párosítva részletes, tiszta, éles képet biztosít. Segítségével kiváló minőségű 3840x2160p / 30FPS videót rögzíthet. A Realcube technológiának köszönhetően a videók élénkek, élesek és élénk, természetes színekkel hatnak. Az eszköz továbbá rendelkezik NightVIS technológiával, amely lehetővé teszi a magas minőségű képek rögzítését még gyenge fényviszonyok között is. Lehetőség van sima 1080p / 90FPS felvételek rögzítésére is - mozgás elmosódás nélkül.

DDPAI/X5-Pro/6

Az első és hátsó kamera felvétele

Az X5 Pro lehetővé teszi a járműve első és hátsó részéről történő felvételt egyidejűleg. Ez biztosítja, hogy ne maradjon le semmiről. Az első kamera 2160p-s 4K felvételt készít mindennek, ami előtte történik, és tiszta, részletgazdag képeket biztosít. Az 1080p-s hátsó kamera hasznos lehet egy hátsó ütközés vagy parkolóhelyi ütközés esetén. Segít meghatározni a lehetséges vétkeset és kártérítést szerezni.

DDPAI/X5-Pro/8

2 fájltárolási lehetőség

Ne aggódjon, hogy kifogy a fájltárolási hely és elveszít valamilyen fontos felvételt. A videorögzítővel egy 32GB-os eMMC meghajtó van felszerelve. Kompatibilis továbbá legfeljebb 128GB-os TF kártyákkal. Továbbá a legfontosabb felvételek a merevlemezre kerülnek mentésre, függetlenül attól, hogy használja-e a kiegészítő memóriát vagy sem. Ezzel a megoldással kritikus felvételei mindig biztonságban vannak!

DDPAI/X5-Pro/3

Fejlett GPS

Az X5 Pro egy fejlett navigációs rendszert kínál, amely GPS, BDS, GLONASS és Galileo megoldásokat használ. A pozícionálási frissítési aránya eléri az 5+ Hz-t (kb. másodpercenként 5-ször). Ennek köszönhetően rendkívül pontos. Továbbá az beépített GPS, az 6-tengelyes giroszkóp és a G-szenzor lehetővé teszi a Sense Reality (SR) hatás használatát a látványos utazási felvételek készítéséhez. Érezze magát raliversenyzőnek és élvezze az egyedi és izgalmas vezetési élményt!

DDPAI/X5-Pro/4

Parkolási mód

Tartsa autóját biztonságban akár 24 órán keresztül. A kamera speciális parkolási módot kínál, ahol folyamatosan figyeli az előtte és mögötte zajló eseményeket (széles látószögű monitorozás, hátra: 125°, elöl: 140°). Amikor a jármű parkol, az X5 Pro Timelapse-t rögzít, hogy minél többet rögzítsen. Ha az eszköz észlel egy ütközést, automatikusan menti a felvétel releváns részét. Az eszköz emellett kiemelkedik alacsony energiafogyasztása miatt, és lehetővé teszi az áramköri feszültség ellenőrzését az alkalmazáson keresztül. Mindez lehetővé teszi hosszú távú megbízható működést.

DDPAI/X5-Pro/2

Még több biztonsági funkció

Biztonságosan vezethet DDPAI-val. Az X5 Pro dash kamera egy fejlett vezetősegéd rendszert kínál, amely figyeli a közlekedési helyzetet, és értesíti Önt a karambolokról vagy a gyalogosok jelenlétéről, többek között. A kamerában emellett egy 6-tengelyes G-szenzor található, amely azonnal érzékeli az hirtelen ütéseket és rázkódásokat. Ha baleset történik, automatikusan felvételt készít egy 10 másodperces videóról, és külön mappában menti el. Ilyen videó hasznos lehet, ha kártérítést vagy biztosítási pénzt igényel.

DDPAI/X5-Pro/5

Beépített kondenzátor

A X5 Pro egy nagy teljesítményű kondenzátorral működik, nem pedig egy hagyományos akkumulátorral. Ez lehetővé teszi a nagyobb biztonságos használatot. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi a kamera hőmérséklettartományban való használatát -20°C és 65°C között. A dash kamera nem túlmelegszik, és élettartama jelentősen meghosszabbítva. Ráadásul a kondenzátor lehetővé teszi az utolsó 3-4 másodperc rögzítését még a kamera kikapcsolása után is. Ez biztosítja, hogy ne maradjon le semmiről fontosról!

DDPAI/X5-Pro/9

DDDPAI alkalmazás

Töltse le a DDPAI alkalmazást és számos további funkcióhoz férjen hozzá. Nemcsak távolról állíthatja be a kamera paramétereit, hanem mentheti és

Adatok
EAN:
6934915202898
Gyártói cikkszám:
X5 Pro
Gyártó:
DDPAI
EAN:
6934915202898
Cikkszám:
I-23705
Tömeg:
800 g/db