Cheerble Wicked Egér interaktív macskajáték (Kék)
Cheerble Wicked Egér interaktív macskajáték (Kék)
6 590 Ft

Cheerble Wicked Egér interaktív macskajáték (Kék)

Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (Kék)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 299 db
6 590 Ft
Külső Raktár
299 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Cheerble Wicked Mouse Interaktív Macskajáték

Nyújtsa macskájának fantasztikus szórakozást az interaktív Cheerble Wicked Mouse játékkal, ami egy kisegér formájában automatikusan elmenekül a háziállatától és akadályoktól távolugrik. Ezáltal serkenteni fogja a macska vadászösztönét és aktívvá teszi! A készülék tartós, újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és a mellékelt mikro USB kábellel tölthető fel. Emellett állatbarát és tartós is.

Tökéletes szórakozás

Amikor a macskája unatkozik és nincs semmi elfoglaltsága, elkezdhet csínytevéseket elkövetni. A Wicked Mouse játék segít, hogy elkerülje ezt! Csak nyomja meg a kiseger orrában rejtett gombot, és a készülék automatikusan elkezd mozogni és menekülni a macskától. A termék egy intelligens algoritmust használ, amely lehetővé teszi, hogy önállóan változtassa irányát, és ha akadályba ütközik, például egy falba vagy bútorba, akkor arról leugrik és egy másik irányba gurul. Nem kell aggódnia, hogy valahol elakad és elrontja a macska szórakozását!

Jól átgondolt design

Talán minden macskatulajdonos tudja, hogy ezek a különleges háziállatok szeretnek vadászni. A Wicked Mouse játék úgy lett megtervezve, hogy kielégítse a macska vadászati igényeit. Egér formájú, és villogó RGB világítással rendelkező farokkal van ellátva. Ennek köszönhetően még jobban felkelti az állat figyelmét és ösztönzi a hajsza megkezdésére! Ezenkívül az eszköz környezetbarát és tartós anyagokból készült - a macska fogai és karmai nem ronthatják el!

Intelligens működés

Az eszköz úgy van kialakítva, hogy a macskája elegendő időt kapjon a játékra és a pihenésre. A Wicked Mouse először 10 percig működik, majd álomra tér. Azonban bármikor újraaktiválható - ehhez a macskának csak meg kell érintenie, például az orrát vagy a mancsát. Ezzel a megoldással biztos lehet benne, hogy kedvence nem fárad el és nem unja meg túl gyorsan a játékot.

Beépített újratölthető akkumulátor

Nem kell elemeket vásárolnia a háziállata játékaihoz és pénzt pazarolnia rá. A Wicked Mouse hosszan tartó újratölthető akkumulátorral érkezik - egyszerűen töltse fel a mellékelt mikro USB kábellel. Ez kb. egy órát vesz igénybe! Egy teljesen feltöltött eszköz kb. 40 percnyi játékot biztosít kedvencének. Tehát nem kell túl gyakran töltenie. Győződjön meg arról, hogy kedvence mindig szórakoztatva van, és biztos lehet abban, hogy nem fog unatkozni!

A csomagban

  • Wicked Mouse interaktív játék
  • Töltőkábel (mikro USB)
  • Használati útmutató
MárkaCheerble
NévWicked Mouse
ModellC0821
SzínKék
AlkalmasMacska
AnyagABS, TPU, PVC
Méretek60x50x36mm (fark nélkül)
Súly45g
Akkumulátor kapacitás135mAh
Input5V-1A

Adatok
EAN:
6971883204240
Gyártói cikkszám:
C0821
Gyártó:
Cheerble
EAN:
6971883204240
Legutóbbi szállítás:
10.04.2024
Cikkszám:
I-24795
Tömeg:
78 g/db