BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító
BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító
9 790 Ft

BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító

BroadLink RM4C Pro Univerzális távirányító
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 100 db
9 790 Ft
Külső Raktár
100 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

BroadLink RM4C Pro univerzális távirányító

A Broadlink RM4C Pro infravörös univerzális távirányítóval távolról vezérelheti a különböző eszközeit, amelyekkel rendelkeznek IR-el. Kompatibilis többféle gyártó eszközével is, valamint a Google és Alexa hangasszisztensekkel is párosíthatja. A terméket könnyű használni, 360°-ban működik, valamint támogatja a 315/433 MHz frekvenciát. Felhőben tárolja az IR kódokat, valamint egy speciális Broadlink alkalmazás is tartozik hozzá, amivel kényelmesen vezérelheti az eszközeit.

 

 


 

Széles kompatibilitás

A BroadlLink RM4C Pro-val szinte bármelyik IR-el rendelkező eszközét irányíthatja. Kompatibilis TV-vel, audio eszközökkel és még a ventilátorral is. Emellett a népszerűbb márkák (Sony, Samsung, Panasonic, Philips) termékeivel is könnyedén párosíthatja. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy nem fog működni valamelyik eszközével!

 

 


 

Távoli vezérlés, időzítés és különböző beállítások

A távirányító a Broadlink applikációval működik és többféle lehetőséget is kínál az eszközei vezérléséhez. Nem csak ki- vagy bekapcsolhatja vele a készülékeket, hanem időzítőt is állíthat. Emellett beállíthat még különböző ütemterveket, hogy egy bizonyos időpontban felkapcsolódjan a világítás vagy esetleg bekapcsoljon valamelyik eszköze. A döntés az Öné!

 

 


 

Hangvezérlés

A távirányító kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel, aminek köszönhetően a saját hangjával is vezérelheti az eszközeit. Szeretné felkapcsolni a világítást vagy esetleg kikapcsolni a TV-t? Csak mondja a megfelelő parancsot és nézze, ahogy az otthona életre kel!

 

 


 

Nagy felhőtárhely kapacitás

A készülék a felhőben tárolja az IR adatokat, ami azt jelenti, hogy szinte bármikor kényelmesen hozzáférhet. Emellett valós időben frissülnek, így mindig naprakészek lesznek! A készülék kb. 50000 IR kódot tárol, aminek köszönhetően gond nélkül párosíthatja a távirányítót a kompatibilis készülékekkel.

 

 


 

Megbízható csatlakozás

A modern FastCon technológiának köszönhetően élvezheti az egyszerű, gyors és stabil csatlakozást a távirányító és az IR eszközök között. Felejtse el a konfigurációt és a jelátviteli problémákat! A BroadLink bármilyen körülmények között garantálja a könnyű és megbízható párosítást!

 

 
ModellRM4C Pro
KommunikációWi-Fi 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
Energiafogyasztás1W
TápegységAC100 ~ 240 V, AC 50/60 Hz
Bemeneti feszültség5V DC
IR frekvencia38 K
IR vezérlési tartomány8 m (jellegzetes)
RF vezérlési tartomány50 m
RF frekvencia433 MHz, 315 MHz
Méret85x50x65 mm
Súly95 g

 


Adatok
EAN:
6924826704918
Gyártói cikkszám:
RM4Cpro
Gyártó:
BroadLink
EAN:
6924826704918
Cikkszám:
I-29574
Tömeg:
140 g/db