Baseus Smooth Writing 2 Stylus képernyőtoll (lila)
Baseus Smooth Writing 2 Stylus képernyőtoll (lila)
13 090 Ft

Baseus Smooth Writing 2 Stylus képernyőtoll (lila)

Baseus Smooth Writing 2 Stylus Pen (purple)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 145 db
13 090 Ft
Külső Raktár
145 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Baseus Smooth Writing 2 (lila) kapacitív stylus / toll

Felszabadíthatja kreativitását és úgy rajzolhat, mint egy profi! A Baseus tollja lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja az iPadet, és olyan módon rajzoljon és írjon, mint az igazi papíron. A termék teljesen kompatibilis a legtöbb iPaddel, masszív kialakítással rendelkezik, és támogatja az elektromos töltést. Testreszabhatja a működését - a toll 14 beállítási funkciót kínál. Nagyon pontos és késleltetés nélkül működik, és amikor érzékeli, hogy érintés éri, a képernyő automatikusan nem reagál a kezére, így szabadon írhat és rajzolhat. Tartalék hegyet is talál benne.

-Baseus/SXBC060105/1

Precíz teljesítmény

A toll kiemelkedik a nagy pontosságával és rendkívül erős jelével - ennek köszönhetően tökéletesen reprodukálhatja a mozgásokat bármilyen szögben. A tablet automatikusan érzékeli a toll működését. Ebben az időben nem reagál az ujjával történő érintésére, így szabadon rajzolhat és írhat anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy véletlenül bekapcsol vagy kikapcsol valamit.

-Baseus/SXBC060105/2

Kényelmes használat

A Baseus Smooth Writing 2 csatlakozik a Baseus APP-hoz, és akár 14 különböző beállítást kínál, amelyek lehetővé teszik a táblagép gyors működtetését. Egyetlen kattintással változtathatja a fényerőt, hangerőt, fényképet vagy képernyőképet készíthet, és a következő oldalra navigálhat. A tollat a táblagéphez megfelelő szögben helyezve kényelmesen beállíthatja a vonal vastagságát.

-Baseus/SXBC060105/3

Könnyű töltés

A Baseus toll tökéletes helyettesítője az eredeti Apple ceruzának. A kialakításának köszönhetően egy dedikált mágneses port használatával tölthető. Egyszerűen nyomja meg a megfelelő helyre az iPaden, hogy könnyen és kényelmesen feltöltse a tollat. Egyetlen töltéssel akár 10 órás használatot vagy 12 hónapos készenléti üzemmódot garantál. Egy üzenet a táblagépen tájékoztatja a toll töltési állapotáról.

-Baseus/SXBC060105/4

Masszív kialakítás

A termék magas minőségű anyagokat használ. A tollmagot arannyal bevonták, ami stabil és megbízható működést biztosít késleltetés nélkül. Az anyagrendkívül könnyű és kellemes tapintású, nem csúszó bevonattal készült, ami páratlan kényelmet nyújt, így órákon át szabadon használhatja. Tartalék hegyet is talál benne.

-Baseus/SXBC060105/5

Tartozékok

  • Stylus ceruza x 1
  • Stylus vég x 1
Gyártó Baseus
Termékszám SXBC060105
Szín Lila
Csatlakozási típus Vezeték nélküli / az alkalmazás segítségével
Akkumulátor kapacitás 125 mAh
Működési idő 10 óra egyetlen feltöltéssel / 12 hónap készenléti üzemmódban
Anyag ABS + PC
Kompatibilitás iPad mini 6 sorozat, Air 4, 5 és iPad Pro 0-6 sorozat
Méretek 165 x 9 mm

Adatok
Szín:
violet
EAN:
6932172624569
Gyártói cikkszám:
SXBC060105
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-31652
Tömeg:
85 g/db