Baseus Minimalista iPad 10.2" Magnetic Cover (szürke)
Baseus Minimalista iPad 10.2" Magnetic Cover (szürke)
12 290 Ft

Baseus Minimalista iPad 10.2" Magnetic Cover (szürke)

Baseus Minimalist iPad 10.2" Mágneses tok (szürke)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 10 db
12 290 Ft
Külső Raktár
10 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Mágneses védőtok Ipad 10.2"-hoz Baseus Minimalista (szürke)

Szeretnéd hatékonyan védeni az Ipad-edet? A mágneses tok segítségével lehetséges! Megvédí az eszközödet a károsodástól, karcolásoktól és szennyeződésektől. Ráadásul sikeresen használhatod állványnak rajzoláshoz vagy filmnézéshez. A toknak ébresztés és alvás funkciója is van, hogy megóvja az Ipad-ed energiafogyasztását.


Felhasználóbarát

A Baseus mágneses tok a kényelmed szem előtt tartásával készült, ezért felszerelték tolltartóval. Innentől kezdve soha többé nem fogod őket elveszíteni! Ráadásul kényelmesen használhatod és függőlegesen vagy vízszintesen helyezheted el. Ráadásul a vízszintes helyzetben kétféle magasságban is elhelyezheted az Ipad-ed - egy a rajzoláshoz megfelelő, és egy a videónézéshez megfelelő.


Gondosan tervezett

A tok tervezése lehetővé teszi, hogy két részre szedd szét, ezzel még kényelmesebbé téve a használatát. Ráadásul az ébresztés és alvás funkcióval energia takaríthatsz meg az eszközödben. Nem kell aggódnod a szállítása miatt sem, mivel a tok nagyon vékony és könnyű, tehát nem fogja befolyásolni az eszköz súlyát.


Teljes védelem

A mágneses tok teljes védelmet nyújt az Ipad-ednek. A hátsó része megerősítést kapott, így ellenállóbbá vált az ütésekkel szemben. Ráadásul a 4 sarkot tovább megerősítették, hogy még több védelmet nyújtsanak. A kamera is további védelemmel rendelkezik, köszönhetően a 3,5 mm vastagabb kialakításnak.

Adatok
Szín:
szürke
EAN:
6932172625634
Gyártói cikkszám:
ARJS041015
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-29596
Tömeg:
506 g/db