Mágneses tok McDodo Crystal az iPhone 14 Pro Max részére (fekete)
Mágneses tok McDodo Crystal az iPhone 14 Pro Max részére (fekete)
5 490 Ft

Mágneses tok McDodo Crystal az iPhone 14 Pro Max részére (fekete)

Magnetic case McDodo Crystal for iPhone 14 Pro Max (black)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 26 db
5 490 Ft
Külső Raktár
26 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

McDodo Crystal Case for iPhone 14 Pro Max (fekete)

Tartsa készleten a tartós tokot, és biztosítsa megbízható védelmét az iPhone 14 Pro Max-nak. A tok megvédi a telefonját a sérüléstől, anélkül, hogy befolyásolná a felhasználói élményt. Az eszköz továbbá 38 mágnessel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy induktív töltést alkalmazzon a smartphone-on és mágneses tartókat használjon.

McDodo/PC-3103/4

Megbízható védelem

Bizalommal tudhatja, hogy a telefonja biztonságban van. A tok készítéséhez minőségi PC és TPU műanyagokat használnak, így hatékonyan védi a smartphone-ot a leejtések vagy ütések által okozott sérülésektől. Az lekerekített sarkok tökéletesen védenek a telefon képernyőjén, és a kamera körüli megerősített szélek hatékony védelmet nyújtanak a karcolások ellen.

McDodo/PC-3103/5

38 mágnes

Többé nem kell levennie az iPhone-ját a tokból, hogy vezeték nélkül tölthesse vagy mágneses tartót használhasson. A Mcdodo márka kiegészítője 38 mágnessel van felszerelve, amelyek impozáns vonzóerőt garantálnak. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy kényelmesen használhassa az induktív töltőket és tartókat, valamint a MagSafe állványokat is.

McDodo/PC-3103/6

Magas minőségű kivitelezés

Ez a praktikus tok hosszú ideig szolgálni fogja Önt. A nagy kopásállóság és a sárgulás elleni magas ellenállása jellemzi, tehát ne féljen attól, hogy hamarosan le kell cserélnie az újra. Az eszköz továbbá speciális bevonattal is ellátott, így az ujjlenyomatok nem látszanak rajta. Ez azt jelenti, hogy könnyen tisztán tartható!

McDodo/PC-3103/2
Gyártó Mcdodo
Modell PC-3103
Szín Fekete
Kompatibilitás iPhone 14 Pro Max
Anyag PC + TPU

Adatok
Szín:
fekete
EAN:
6921002631037
Gyártói cikkszám:
PC-3103
Gyártó:
Mcdodo
Cikkszám:
I-31987
Tömeg:
100 g/db