Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (Rózsaszín)
Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (Rózsaszín)
19 190 Ft

Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek Buddyphones Cosmos Plus ANC (Rózsaszín)

Wireless headphones for kids Buddyphones Cosmos Plus ANC (Pink)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 29 db
19 190 Ft
Külső Raktár
29 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

BuddyPhones Cosmos Plus ANC Wireless fejhallgató gyerekeknek (rózsaszín)

A BuddyPhones vezeték nélküli fejhallgatók kifejezetten zajszűrésre vannak felszerelve, így tökéletesek a távoktatáshoz. Emellett hosszú ideig gondoskodnak a kicsik hallásáról, mivel rendkívül strapabíróak. A fejhallgatók szállítása és tárolása könnyebbé válik a készletben található toknak köszönhetően.


Tanuláshoz készített fejhallgatók

A fejhallgatók felszereltségében található aktív zajszűrési funkció ideális tanuláshoz vagy online tanórák videóinak nézéséhez. Ez a mód kiszűri a zavaró háttérzajokat, biztosítva, hogy a gyermeknek már ne kelljen feleslegesen felhúznia a hangerőt. Az extra tanulási mód lehetővé teszi hangjának elkülönítését más hangoktól. Ez biztosítja a tiszta és éles hangzást tanulás közben. A fejhallgatók rendelkeznek beépített mikrofonnal is. Ezek a funkciók segítenek a teljes koncentrációban és jobb termelékenységben.


Használati kényelem

Ragyogóan modern és praktikus kialakításban tetszelegnek a BuddyPhones fejhallgatók. Vezeték nélküliek és Bluetooth BT5.0 támogatással rendelkeznek, akár 20 méteres hatótávval. A fejhallgató oldalán található két gomb segítségével a gyermek egyszerűen aktiválhatja a zajszűrési vagy tanulási módot, biztosítva a teljes fókuszt a munkavégzéshez.


Megszakításmentes használat

A fejhallgatók akkumulátoros élettartama rendkívül hosszú, akár 24 órát is elér. Tehát a gyermeked garantáltan megszakításmentes használatra számíthat. Emellett nem kell aggódnod, ha hirtelen lemerül az akkumulátor, mivel a fejhallgatók rendelkeznek dual-connection képességgel is. Ez azt jelenti, hogy amikor hirtelen elfogy az energia, kábellel is csatlakoztathatod őket.


Hallásvédelem

Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy a gyermeked állandóan fejhallgatót visel. A BuddyPhones fejhallgatók 3 különböző móddal rendelkeznek, így igazíthatod azokat a gyermeked életkorára vagy környezetére. Kihasználhatod az utazási módot, amely maximum 94 dB-ig enged hangokat, a babamódot, amely maximum 85 dB-ig enged hallgatást, valamint a kisgyermek módot, amely maximum 75 dB-ig enged hangokat. Emellett rendelkeznek allergiamentes fülbevalókkal is, így nagyon érzékeny gyermekeknek is megfelelőek.


Biztonság

A BuddyPhones fejhallgatóival biztosítod a gyermekek biztonságát. Vigyáznak a kicsik hallására, de garantálják egy tartós, gyermekbarát anyagból készült tokot is. Ráadásul újrahasznosíthatóak is.


Kényelmes

A vezeték nélküli fejhallgatók biztonságos és kényelmes használatot biztosítanak. Nemcsak hosszú kapcsolódási távolságot vagy hosszú akkumulátor-élettartamot kínálhatnak. Ráadásul kompaktak, összecsukhatóak is. A készlet tartalmaz egy kemény tokot, amely lehetővé teszi a felszerelés biztonságos tárolását és könnyebb szállítását.


Tartozékok

  • BuddyPhones fejhallgató rózsaszín színben
  • Kemény tok
  • Allergiamentes fülpárnák
  • Töltőkábel
  • Audió kábel
Gyártó BuddyPhones
Modell BT-BP-COSMOSP-PINK
Szín Rózsaszín
Bluetooth verzió BT5.0
Távolság A legfeljebb 20 méterig
Lejátszási idő A legfeljebb 24 óra
Frekvencia 20-20 kHz
Bemenet 4,2 V

Adatok
EAN:
4897111740170
Gyártói cikkszám:
BT-BP-COSMOSP-PINK
Gyártó:
BuddyPhones
Cikkszám:
I-28884
Tömeg:
560 g/db