Baseus Folyékony Szilikon iPhone 14 Pro Tok, üvegfólia és tisztító készlet (sárga)
Baseus Folyékony Szilikon iPhone 14 Pro Tok, üvegfólia és tisztító készlet (sárga)
3 390 Ft

Baseus Folyékony Szilikon iPhone 14 Pro Tok, üvegfólia és tisztító készlet (sárga)

Baseus Liquid Silica iPhone 14 Pro Tok, üvegfólia és tisztító készlet (sárga)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 20 db.
3 390 Ft
Részletek

Baseus Liquid Silica Gel tok iPhone 14 Pro (sárga) + edzett üveg + tisztító készlet

Vállalja a teljes körű védelmét az iPhone 14 Pro telefonjának. A Baseus Liquid Silica Gel tok megvédi a károkozástól és segít megőrizni a tisztaságát. A kiegészítő tökéletesen illeszkedik a telefon alakjához és rendelkezik egy további eltávolítható fedéllel a lencsékhez. A csomagban megtalálható egy edzett üveg a kijelzőhöz és egy speciális tisztító készlet.

Magas minőségű kidolgozás

A tok készítéséhez magas minőségű szilikon került felhasználásra, amelyet lenyűgöző kopásállósága jellemzi. Ennek köszönhetően a kiegészítő hosszú ideig kitűnően szolgálja Önt - ne aggódjon, hogy elhalványul vagy sárgulni fog. A termék nagyon kellemes tapintású is, és egy speciális bevonatnak köszönhetően a tisztítása nem okoz Önnek problémát. Ujjlenyomatokat, port vagy foltokat nem fog látni rajta!

Tökéletes illeszkedés

A kiegészítő tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro telefon alakjához, és nem befolyásolja az használati kényelmét. Nem akadályozza a portokat és a hangszórókat sem. Továbbá egy további lencsefedőt is kínál, amelyet eltávolíthat, ha úgy dönt, hogy nincs rá szüksége. Ráadásul a tok nagyon rugalmas - annak felhelyezése nem okoz Önnek problémát.

Megbízható védelem

A Baseus Liquid Silica Gel tok hatékonyan védi telefonját a károsodásoktól, például az ütődések vagy a leesések miatt. Emellett az mellékelve kapott edzett üveg megbízható védelmet nyújt a kijelzőnek. A Baseus segítségével telefonja biztonságban lesz - még akkor is, ha leejti vagy a zsebébe kerül a kulcsával együtt, semmi sem fog vele történni!

A csomag tartalma

  • Tok
  • Edzett üveg
  • Tisztító készlet
MárkaBaseus
NévLiquid Silica Gel Case
ModellARYT020510
AnyagSzilikon
SzínSárga
CompatibilitásiPhone 14 Pro

Adatok
Szín:
sárga
EAN:
6932172622619
Gyártói cikkszám:
ARYT020510
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-27324
Tömeg:
101 g/db.