Baseus SuperCeramic iPhone 14 Plus Átlátszó üvegtok és üvegfólia
Baseus SuperCeramic iPhone 14 Plus Átlátszó üvegtok és üvegfólia
4 090 Ft

Baseus SuperCeramic iPhone 14 Plus Átlátszó üvegtok és üvegfólia

Baseus SuperCeramic iPhone 14 Plus Átlátszó üvegtok és üvegfólia
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 74 db.
4 090 Ft
Részletek

Baseus SuperCeramic védelmi készlet átlátszó üveg tokkal és edzett üveggel az iPhone 14 Plus-hoz + tisztítókészlet

A SuperCeramic védelmi készlet megszabadítja az összes aggodalmát a telefonja biztonságával kapcsolatban! A Baseus márka tokja gondosan kiválasztott és kémiaileg megerősített anyagokból készült. A termék kiemelkedő tartóssággal rendelkezik. Az Air Armor védelmi rendszer hatékony pufferelést biztosít esés esetén. Az edzett üveg tovább növeli az eszköz védelmi szintjét. A készlet kompatibilis az iPhone 14 Plus készülékkel.

Innovatív design

A SuperCeramic tok anyaga színtelen kerámia nanokristályokból áll, amelyek be vannak ágyazva az anyagba és kémiaileg megerősítettek. Ezáltal a üveg anyaga kétszer olyan kemény és tartós, mint egy átlagos üveg. A termék három innovatív rétegből áll - az elektromos galvanizált felület karcálló és 10% -kal csökkenti az esés okozta sérüléseket, az air cushion réteg 69% -kal csökkenti az eséseket, a szilikon réteg pedig 20% -kal.

Magas szintű védelem

A gondosan tervezett tok rendkívül ellenálló és tartós, és hatékonyan pufferel telefont leejtéskor. Az Air Armor védelem biztosítja a lencse teljes biztonságát. A sérülések lehetőségének teljes minimálisra csökkentése érdekében a lencsetartó 0,3 mm-rel vastagabbá vált. A tok képes elviselni akár 10 kg terhelést is. Egy edzett üveg is tartozik hozzá, amely teljes védelmet biztosít a telefonnak, valamint egy tisztítókészletet a SuperCeramic termékek esztétikus megjelenésének fenntartásához.

További előnyök

A Baseus termék rendkívül átlátszó (8K) szintű. Az tok textúrája kellemes tapintású és bőrbarát. Nagy rugalmasságának köszönhetően könnyen felhelyezheti a tokot a telefonjára, valamint le is veheti róla. A termék nem akadályozza a vezeték nélküli töltést. A tok sem befolyásolja a gombok érintésre való reagálását. Az oleofób bevonatnak köszönhetően a telefonja ápolt megjelenést fog tartani. Nem kell aggódnia a sárgulás vagy a látható használat nyomai miatt.

Tartalmazza:

  • Átlátszó tok
  • Edzett üveg
  • Tisztítókészlet
  • Felhasználói kézikönyv
GyártóBaseus
NévBaseus SuperCeramic sorozat üveg tok
ModellARCJ010002
AnyagTPU + üveg
Gyártási technikaSzűrés öntés, műanyag túlöntvény
SzínÁtlátszó
Méret6,7 hüvelyk
KompatibilitásiPhone 14 Plus

Adatok
EAN:
6932172615000
Gyártói cikkszám:
ARCJ010002
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
I-27024
Tömeg:
99 g/db.
Min. rendelhető mennyiség:
5 db.