UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1 m (fekete)
UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1 m (fekete)
3 390 Ft

UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1 m (fekete)

UGREEN NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1 m (fekete)
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 21 db.
3 390 Ft
Részletek

RJ45 Cat 7 UGREEN NW150 hálózati kábel

Keres egy módját annak, hogy még gyorsabban és kényelmesebben férjen hozzá az internethez? Próbálja ki az UGREEN NW150 hálózati kábelt, amely akár 10 Gbps átviteli sebességet biztosít, és kompatibilis a legtöbb RJ45 porttal rendelkező eszközzel. A réz kábel és az aranyozott csatlakozók megbízható, gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak, míg a nylon fonat kivételes tartósságot garantál a termék számára.

Még gyorsabb átvitel

Az Cat 7 kategóriájú hálózati kábel akár 10 Gbps átviteli sebességet tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy segítségével könnyedén nézhet filmeket, letölthet és átvihet fájlokat, sőt, akár dinamikus játékokat is játszhat. Mindez azt teszi a terméket tökéletessé nemcsak otthon, hanem munkahelyen is. Az UGREEN gyors kapcsolatot biztosít Önnek bárhol, ahol szüksége van rá.

Széles kompatibilitás

Az NW150 még az egyik oka annak, hogy ideális a sok alkalmazáshoz, a széles kompatibilitása. Ez a univerzális kábel illeszkedik a legtöbb olyan eszközhöz, amely beépített RJ45 porttal rendelkezik. Például csatlakoztathatja azt egy modemhez vagy routerhez, laptopra, asztali számítógéphez, hálózati nyomtatóhoz, PlayStation 4 konzolhoz vagy switch boxhoz anélkül, hogy akár a legkisebb problémája lenne.

Javított kialakítás

Mi teszi az UGREEN NW150 kábelt képesnek arra, hogy ilyen lenyűgöző teljesítményt nyújtson? Gondosan átgondolt kialakítása! A réz kábel felelős a gyors és stabil jelek átviteléért, míg a 2 rétegű alumínium árnyékolás megszünteti a interferenciákat és azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kapcsolódási problémák miatt. A PVC burkolat és a nylon fonat védi a termék érzékeny belső részét a károsodástól.

Lenyűgöző tartósság

Ez az egyedi kábel hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A kábel és a csatlakozó kapcsolódási pontja 7 mm-es csatlakozóval van biztosítva. Az aranyozott csatlakozók rendkívül alacsony kopásra való hajlamosodást mutatnak, a nylon fonat pedig nemcsak a hajlításra és más típusú sérülésekre, hanem az időjárási viszonyok változására is ellenállósságot biztosít a termék számára. Ez a kábel így alkalmas kültéri használatra is.

MárkaUGREEN
ModellNW150
Átviteli sebességA legfeljebb 10 Gbps
Sávszélesség600MHz
Standard30AWG
KábelRéz, aranyozott csúcs
CsatlakozókRJ45
Átmérő5,5 mm
Hossz1 m

Adatok
Hosszúság:
1m
Szín:
fekete
EAN:
6957303884216
Gyártói cikkszám:
80421
Gyártó:
UGREEN
Cikkszám:
I-21207
Tömeg:
79 g/db.
Min. rendelhető mennyiség:
5 db.