Baseus autós tartó vezeték nélküli töltővel Wisdom Auto Alignment telefon tartóval és vákumos szívóval 15W fekete (CGZX000101)
Baseus autós tartó vezeték nélküli töltővel Wisdom Auto Alignment telefon tartóval és vákumos szívóval 15W fekete (CGZX000101)
15 490 Ft

Baseus autós tartó vezeték nélküli töltővel Wisdom Auto Alignment telefon tartóval és vákumos szívóval 15W fekete (CGZX000101)

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 4 db
15 490 Ft
Külső Raktár
4 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

A Baseus Wisdom vezeték nélküli töltéssel ellátott autós telefontartója a műszerfalra (tapadókorong) fekete színben

A Baseus autós telefontartója olyan kiegészítő, amelyet a legigényesebb vezetők számára terveztek. Ennek a modellnek a mechanizmusa automatikusan igazodik a 4.7-7.5 hüvelykes telefonok méretéhez. Ezenkívül a tartó intelligens indukciós töltőként is funkcionál. Egy modern chip segítségével kiválasztja a töltőáramot a megfelelő eszközhöz. Használata egyszerű, szilárd anyagból készült, könnyen felszerelhető az autó műszerfalára.

Specifikáció:

 • Márka: Baseus
 • Modell: Wisdom CGZX000101
 • Anyag: ABS
 • Bemeneti áram: 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.67A
 • Kimeneti teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W
 • Töltőcsatlakozó: USB-C
 • Kompatibilitás: telefonok 4.7-7.5 "
 • Tartozék kábel: igen
 • Kábeltípus: USB - USB-C
 • Kábelhossz: 1 méter

Baseus Wisdom Qi autós tartó töltővel - legfontosabb előnyei

 • Egyszerűen egy kézzel kezelhető - az automatikus mechanizmusnak köszönhetően. Miután letetted a telefont, az állkapocs optimális erővel rögzíti azt, és alkalmazkodik a telefon szélességéhez 4,7-7,5 "átlós átmérővel. Az eltávolításhoz csak meg kell nyomni az illesztő gombot.
 • Telefonod teljes biztonságban lesz - a háromszög alakú rögzítőrendszer lehetővé teszi, hogy az állkapocs erősen tartson a telefonon. Így biztos lehetsz benne, hogy nem esik ki véletlenül, még akkor sem, ha egyenetlen felületen, éles kanyarokban vagy hirtelen fékezésekben vezetsz.
 • Intelligens töltőszolgáltatás - a Baseus tartó vezeték nélküli töltő funkcióval rendelkezik. Csak csatlakoztasd egy USB / USB-C kábellel az áramforráshoz. Az érzékeny indukciós tekercs és az modern elektronikai komponensek segítségével automatikusan kiválasztja a töltéshez szükséges áramparamétereket, és azonnal feltölti a telefont.
 • Kényelmes és biztonságos megoldás vezetés közben - a panelek forgó- és döntő funkciója lehetővé teszi, hogy a telefont a neked megfelelő szögben állítsd be, vízszintesen vagy függőlegesen.
 • Egyszerűen felszerelhető az autódba - ez a tartó masszív rögzítőrendszerrel rendelkezik. Arra tervezték, hogy illeszkedjen az autó legtöbb légterelőjéhez.

Egy kézzel kezelhető QI töltővel ellátott tartó

Az automata állkapocs rögzítőrendszer megkönnyíti a CGZX000101 kezelését. Csak helyezd a telefont a panelre, az állkapocsok pedig automatikusan alkalmazkodnak a 4.7-7.5 "átlós eszköz szélességéhez. A telefon eltávolításához csak nyomd meg a tartó hátsó gombját.

A Baseus Wisdom erős autós tartó

A háromszög alakú állkapocs rögzítőrendszer biztosítja, hogy a tartóban elhelyezett telefon megfelelően biztonságban legyen. Tehát teljes stabilitást biztosít még akkor is, ha egyenetlen utakon vagy éles kanyarokban vezetsz. A hirtelen fékezéseknek sem kell tartanod. Így figyelhetsz az útra anélkül, hogy aggódnál a telefonod épségéért.

Baseus CGZX000101 gyors QI indukciós töltő

A Wisdom modell autós tartó, amely intelligens vezeték nélküli töltőként is funkcionál. Kiváló hatékonysággal és megbízható működéssel bír. Az érzékeny indukciós tekercs az optimális telefon töltési sebességet biztosítja. Egy modern elektronikai rendszer egy integrált chippel szabályozza az áramparamétereket. Ennek eredményeként a töltési teljesítmény a 5W / 7.5W / 10W / 15W tartományban az adott telefonmodell igényeihez igazodik.


Adatok
EAN:
6932172605575
Gyártói cikkszám:
CGZX000101
Gyártó:
Baseus
MPN:
CGZX000101
EAN:
6932172605575
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
D-CGZX000101
Tömeg:
421 g/db