Baseus Lightning Superior Series kábel, Gyors töltés, Adat 2,4A, 2m Fekete (CALYS-C01)
Baseus Lightning Superior Series kábel, Gyors töltés, Adat 2,4A, 2m Fekete (CALYS-C01)
3 290 Ft

Baseus Lightning Superior Series kábel, Gyors töltés, Adat 2,4A, 2m Fekete (CALYS-C01)

Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 5 db
3 290 Ft
Külső Raktár
5 db
A terméket a termékoldal tetején található szállítási időn belül tudod megkapni!
Részletek

Ez a kábel pillanatok alatt tölti az iPhone akkumulátorát - kompatibilis az Apple eszközökkel (12-től a 6 sorozatig). Stabil és megbízható hosszú távú működést és magas hatékonyságot garantál. Magas minőségű anyagokból készült és védelemmel ellátott - a nylon fonat nem törik el és nem deformálódik, míg az akkumulátor nem melegszik fel és nem kopik el. Ez az alkatrész részleteire vezethető vissza, amelyek gumivédelemmel vannak ellátva, ami megakadályozza a sérüléseket, a karcolások és más mechanikai károkat az aljzatok ellen.

A gyors töltés és adatátvitel lehetséges a kábel USB-Lightning 2,4 A-nak köszönhetően. A 480 Mbps-os átviteli sebesség garantálásával a Baseus termékre lehetővé válik a tökéletes működési paraméterek elérése. Az 1 méter hosszú kábel egyszerű csatlakozást tesz lehetővé az áramforráshoz, és lehetővé teszi a mobiltelefon használatát töltés közben - nincs váratlan lemerülési kockázat.

Specifikáció:

 • Márka: Baseus
 • Anyag: ABS + TPU
 • Átviteli sebesség: 480 Mbps
 • Hossz: 1 m
 • Áramerősség: 2,4 A

Készlet tartalma:

 • 1 x USB - Lightning 2,4 A kábel

Főbb jellemzők

 • Kábel az iPhone gyors töltéséhez akár 2,4 A-s áramerősséggel.
 • Standard USB 2.0 és adatátvitel akár 480 Mbps sebességgel.
 • A töltés közben használható eszköz
 • Védelem az túlmelegedés és túltöltés ellen
 • Magas gyártási minőség - elegáns design

Gyors akkumulátortöltés

Ezzel a kábellel gyorsan és simán töltheti az iPhone akkumulátorát legfeljebb 2,4 A-nál. A kábelen keresztüli töltés sima és tartós - nincsenek rövidzárlatok, amelyek leállást vagy kárt okozhatnak az eszközben.

Tartós kábel speciális feladatokhoz

A masszív kábel régóta szolgál Önnek. A figyelmet a tartós szerkezettel kell fordítani, amely rézből álló magból áll, amely növeli az adatátviteli sebességet, és a dugaszok fém hegyeiből és nylon fonattal biztosítja a kábel védelmét. Egy tépőzársal (mellékelt) segíthet megőrizni a rendet, mert rögzítheti a kábelt rajta.

Adatátvitel és töltés egyszerre

Tölti a telefont vagy küldi az állományokat? Mostantól nem kell aggódnia az ilyen dilemmák miatt! A PC-hez csatlakoztatás után a kábel kétirányúan működik - adatokat küld és akkumulátort tölt. A jó munkavégzést az USB 2.0 szabvány biztosítja, amely akár 480 Mbps sebességet garantál a továbbításhoz.


Adatok
EAN:
6953156205451
Gyártói cikkszám:
CALYS-C01
Gyártó:
Baseus
MPN:
CALYS-C01
EAN:
6953156205451
Gyártó:
Baseus
Cikkszám:
D-CALYS-C01
Tömeg:
62 g/db