Cozy Smart Fűthető-Hűthető Kisállatház

Available for order
Cozy Smart Fűthető-Hűthető Kisállatház
39 990 Ft
Hűthető - fűthető fekhely kiskedvencednek, melyet okostelefonodon keresztül tudsz szabályozni. Ezen felül a kisház megjegyzi a kisállat pihenési idejét, de lehet automatikusan is szabályozni. Elég szuper, nem? :)
Details
A Petkit Cozy Okos kisállatháza a legjobb fekhely kiskutyája vagy macskája számára! A Petkit Cozy hőmérséklete az állat igényei szerint változtatható: az érzékelő észleli a környezeti hőmérsékletet és annak változásakor hűti/fűti a fekhely levegőjét, stabil hőmérsékletet tartva. A mozgásérzékelő megállapítja a kisállat pihenési idejét és ennek megfelelően működteti a hőmérsékletszabályzót. A működést illetően alkalmazhatóak automatikus beállítások, de szükség esetén okostelefonos applikáción keresztül is szabályozható a fekhely hőmérséklete. Az appon keresztül többféle üzemmód közül válaszhathatunk, annak érdekében, hogy az alapvetően macskák illetve kistestű kutyák számára tervezett kisállatház minél jobban kielégítse kiskedvencünk igényeit.

Paraméterek: 430 x 423 x 390 mm; külső rész: 110 x 110 x 54 mm; kis- és közepes méretű állatok számára; vezetéknélküli irányítás wifi-támogatottság; feszültség 6vdc; 18W/3000mA; tömeg: 7.5kg

Info
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6931580101402
Article No.
P810