Xiaomi Pawppy okos vízadagoló kisállatoknak

Available for order
Xiaomi Pawppy okos vízadagoló kisállatoknak
12 990 Ft
Folyamatos vízszűrés funckiója és antibakteriális felülete megőrzi kiskedvenceink egészségét. A folyamatosan friss víz ösztönzi kisállatunkat a hidratálásra. Modern dizájnja kiválóan illeszkedik a lakásunk szép környezetébe.
Details
Pawppy okos kutya és macska itatókútja kedvenceink egészségének megőrzésében az egyik legfontosabb eszköz! Pawppy itatókút folyamatosan szűri a vizet, folyamatosan cseréli és frissentartja. Az antibakteriális edényrész meggátolja az esetleges kórokozók fennmaradását. Kialakítása révén zajtalan, kíméli az állat gerincét és minimalista dizájnja révén lakásunk kiegészítője remek is lehet. Hordozható, saját töltője van, úgyhogy akár a szabadban is használható. Saját okostelefonos alkalmazás segít beállítani a megfelelő vízmennyiséget és rögzíteni kedvence szokásait, tudja meg mikor mennyit iszik! Jelzi azt is, ha kevés a víz már a tartályban. Kedvenceink is hajlamosak nem elegendő mennyiségű vizet fogyasztani, ami az ő esetükben is számos egészségügyi kockázatot hordozhat magában. Romolhat a vízelvezetésük és a csökkenhet a vizelés gyakorisága, amely a vizelet koncentrálódásához és kristályosodásohoz vezethet amelyek olyan tüneteket válthatnak ki, mint például a húgyúti gyulladás, hólyaghurut és húgyúti kövek. A Pawppy okos itatókútja viszont friss folyóvizet biztosít kedvence számára, ami ösztönzi őket a hidratálásra, így elkerülhetőek az egészségügyi kockázatok.

Méretek: 190x190x174cm; Bemeneti feszültség: DC 5V 500mA; nettó tömeg: 1.2 kg; Feszültség: 2.5W. Szűrőt érdemes a hatékony működés érdekében 30 naponta cserélni.

Info
Márka
PetKit
Szállítási idő
max. 14 nap
EAN
6971747870130
Article No.
MG-WF001EU