Yeelight indukciós töltő éjszakai lámpával.
Yeelight indukciós töltő éjszakai lámpával.
8 490 Ft

Yeelight indukciós töltő éjszakai lámpával.

Yeelight indukciós töltő éjszakai lámpával
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 5 db.
8 490 Ft
Részletek

Funkcionális és praktikus

A vezeték nélküli töltő éjszakai lámpa vezeték nélküli fény és töltő egyben. Élvezze a lágy fényt és töltse fel telefonját vezeték nélkül egyidejűleg! A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

12Yeelight/YLYD08YI/4

Két képesség egy eszközben

A Yeelight Wireless Charger Nightlight vezeték nélküli töltő éjjeli lámpa lágyan megvilágítja a szobát, és induktív alapjának köszönhetően gyorsan és kábel nélkül tölti okostelefonját.

12Yeelight/YLYD08YI/7

Finom fény állítható színnel

A vezeték nélküli töltő éjszakai lámpa által kibocsátott fény finom és gyengéd, így ideális éjszakai használatra, vakítás nélkül világítja meg a szobát. A fény színének a lámpa burkolatán található gomb segítségével történő beállítási lehetőségének köszönhetően a meleg és hideg színek közül választhat. Ezenkívül a lámpatestben található mágnes lehetővé teszi, hogy a lámpa levehető legyen a talapzatról. Élvezze bárhol, ahol csak akarja, anélkül, hogy az egész készüléket magával kellene vinnie.

12Yeelight/YLYD08YI/6

Biztonságos használat

A beépített biztonsági funkcióknak köszönhetően a töltő automatikusan kikapcsol, ha más fémtárgyakhoz, például kulcsokhoz vagy ollóhoz ér. Aludjon nyugodtan, és élvezze reggelre teljesen feltöltött okostelefonját!

12Yeelight/YLYD08YI/2

Tartós

A lámpának 3-4 órára van szüksége a teljes feltöltéshez, így a hideg fényt akár 11 órán keresztül, a meleg fényt pedig akár 24 órán keresztül használhatja. Ezenkívül a fényen lévő piros LED jelzi a töltési állapotot, a töltőn lévő két LED pedig az okostelefon töltési állapotát.

12Yeelight/YLYD08YI/3

Egyedi kialakítás

Elegáns formatervezésével és vékony kialakításával bármilyen otthon belső terébe illeszkedik, és a vezeték nélküli töltő éjszakai lámpa gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a készüléket precízen és a részletekre odafigyelve készítették el.

12Yeelight/YLYD08YI/9

Tartalmazza a

  • Felhasználói kézikönyv
  • USB kábel
Modell YLYD08YI
Szín Fehér
Súly 225 g
Méretek 225 x 80 x 43 mm
Színhőmérséklet 2700 K / 5000 K
Kimeneti feszültség 5-12V / 2A / 15W MAX.
Teljesítmény 15W
Élettartam 25000h
Kompatibilitás Minden induktív töltési lehetőséggel rendelkező telefon

Adatok
EAN:
6971906060198
Gyártói cikkszám:
YLYD08YI
Gyártó:
Yeelight
Cikkszám:
I-15587
Tömeg:
210 g/db.