Yeelight hálós alsólámpa M2
Yeelight hálós alsólámpa M2
5 590 Ft

Yeelight hálós alsólámpa M2

Yeelight hálós alsólámpa M2
Szállítási idő
4 munkanap
Raktáron: 101 db.
5 590 Ft
Részletek

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Yeelight Mesh Downlight M2 spotlámpa

A Yeelight spotlámpája egy teljesen új szintre emeli az okosvilágítást! Szembarát fényt biztosít, a fényerőssége és a színhőmérséklete pedig szabadon változtatható. A lámpa 30°-os szögben tökéletesen megvilágítja a szoba kiválasztott részét, valamint távolról is vezérelheti az applikáció vagy a hangvezérlés segítségével! Hogyha pedig még nagyobb kényelmet szeretne elérni, akkor csatlakoztasson több eszközt egymáshoz és vezérelje őket egyszerre!

12Yeelight/YLTS02YL/7

Szembarát világítás

Az innovatív, ergonomikus designjának köszönhetően a Yeelight spotlámpája optimális világítást biztosít, ami szembarát, nem vibrál és nem fárasztó a szemnek még hosszas használat után sem!

12Yeelight/YLTS02YL/2

Olyan világítást nyújt, amilyenre szüksége van!

A világítás fényerősségén és színhőmérsékletén könnyedén állíthat, amivel pillanatok alatt az adott szituációnak megfelelő fényt varázsolhat a szobába! Fókuszálni szeretne munka közben? Akkor állítson be erős, hideg fényt. Szeretne megpihenni egy fárasztó nap után? Akkor a kellemes, meleg világítás lesz a tökéletes választás! Szeretné a festmény, szobor vagy valamilyen más gyűjteményét kiállítani? Állítsa be úgy a fényt, hogy a legjobban mutassanak benne!

12Yeelight/YLTS02YL/3

Élvezze a távoli vezérlést, akárhol is van!

A spotlámpát távolról is vezérelheti, még akkor is, hogyha nem tartózkodik otthon! Párosítsa a Yeelight applikációval, amivel beállíthatja az ütemtervet, fel- vagy lekapcsolhatja a világítást, állíthat a fényerőn és a színhőmérsékleten is. A világítás kompatibilis még a Google Assistant-el, az Apple HomeKit-el, Amazon Alexával és a Samsung SmartThings-el is. Csatlakoztassa a kiválasztott szoftverhez a spotlámpát és vezérelje hanggal vagy az applikáción keresztül a világítást.

12Yeelight/YLTS02YL/5

Vezéreljen egyszerre több eszközt is!

A fejlett Bluetooth technológiának köszönhetően több eszközt is csatlakoztathat és egyszerre vezérelheti őket. Többé nem kell külön-külön felkapcsolnia a lámpákat! Csupán az egyik izzó paramétereit kell beállítani, a többi pedig azonnal alkalmazkodni fog hozzá!

12Yeelight/YLTS02YL/1

Tökéletes kiegészítő lesz az otthonában!

A készüléket rendkívül praktikus, univerzális kialakítás jellemzi - ha a kívánt helyre szereli, szinte láthatatlan marad. Ezáltal bármilyen helyiségbe ideális - nemcsak hogy nem zavarja a belsőépítészeti kialakítást, hanem a megfelelő megvilágítással még inkább kiemeli annak szépségét.

12Yeelight/YLTS02YL/6
NévYeelight Mesh Downlight M2
ModellYLTS02YL
Sugárzási szög75°
Teljesítmény5W (10x1W/LED modul)
Fényáram350lm
Termék mérete?93x73.5mm
Mélyedés mérete70-80mm
Bemenet220-240V~50/60Hz 0.045A
Színhőmérséklet2700K-6500K
Vezeték nélküli csatlakozásBluetooth 4.2
Teljesítménytényező0.5

Adatok
EAN:
0608887786880
Gyártói cikkszám:
YLTS02YL
Gyártó:
Yeelight
Cikkszám:
I-19470
Tömeg:
215 g/db.